NEWVI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Vichy mineraliserende termalsk kildevand er født i hjertet af Frankrigs vulkanske område og gør huden stærkere.

Vichy mineraliserende termalsk kildevand

Oplev Vichy mineraliserende termalsk kildevand. For en stærkere hud

Vichy termalsk kildevand har sit udspring i hjertet af Frankrigs vulkanske område. På sin tusindårige rejse gennem vulkanerne til en dybde på 4000 meter bliver vandet rigt på 15 mineraler. Den unikke sammensætning af 15 mineraler balancerer, styrker og fornyer huden – en effekt, der er dokumenteret videnskabeligt.

Vichy mineraliserende termalsk kildevand er en nøgleingrediens i hudplejeprodukter fra Vichy. Opdag kilden til dens kraft

Opdag vandets rejse

Oprindelsen

Pioneren inden for dermokosmetiske produkter

Doktor Haller opdagede det mineraliserende termalsk kildevand fra Vichy, da han blev leder for Vichy Thermal Center i starten af det 20. århundrede. Han var den første, der anvendte dette sjældne vands terapeutiske egenskaber i kosmetiske produkter og skabte derved Vichy-mærket.

Han var også pioner: Takket være hans medicinske baggrund skabte han nye hudplejerutiner baseret på hudtype analyse, han lancerede den første serum på apoteker, og han udviklede guides med skønhedsråd til kvinder.

Din hudanalyse

Din skønhedsopskrift

Skab og vis dit hudportræt ved at vælge de aspekter af din hud, som du gerne vil forbedre og ved at vurdere påvirkningen af din levevis på din huds udseende.

Få dit personlige hudplejeritual, tips til hudens næring og mange flere råd.

Opdag