NEWVI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

OK

OKCancel

Thank you

Close
  • 1
  • 1
  • 4

kvinder har allerede
testet Idealia Life Serum

Læs deres mening

Tilbage

Del din mening om
IDÉALIA LIFE SERUM

Har du prøvet Idealia Life Serum?

Din kommentar vil blive publiceret meget snart

Del

Super lækker serum....jeg er solgt

christina

Super lækker serum, som efter blot en uges brug har gjort underværker, huden har fået en dejlig glød. Vil varmt anbefale den til andre.

Bodil E. Nielsen

.hej
tak for den fantastiske creme
,jeg syntes at den er god ,både alene eller under dagcreme . skøn at tage på ,dejlig , neutral ,så den kan anbefales.

joan skinbjerg

Idéalia Life Serum kan varmt anbefales. Efter at have født 2 børn synes jeg at min hud havde mistet gløden, men den fik jeg hurtigt tilbage efter at være startet på Idéalia Life Serum. Skønt produkt og dejligt at smøre ud :)

Birita Antoniussen

En rigtig god serum, som efter to ugers brug allerede viser sin virkning - min hud er blevet mere jævn i tonen, mere glat og urenheder forsvinder hurtigt. Jeg har brugt den to gange om dagen - morgen og aften. Den har været god under Idealia BB cream. God duft og drøj i brug. Jeg anbefaler gladeligt serummet.

Helene Braüner Bisgaard

Super lækker. Den har gjort underværker for min hud. en helt anden glød selv på dag hvor der har været søvnunderskud.

Annemette Øgaard Rose

Idéalia Life Serum er super god til min sarte hud. Da jeg har kombineret hud, har jeg bare brugt serummet på mine kinder, hvor jeg har tør hud. På under to uger kunne jeg se rødmen i mine kinder forsvinde. Jeg har ikke længere tør hud på mine kinder. Det er perfekt!

Linette Jørgensen

Idealia life serum har til dato været den bedste serum for min hud. Ingen anden serum jeg har prøvet har kunnet, give de resultater som Idealia life serum har kunnet. Og så kun på 12 dage.... Køber den helt klart frem over og anbefaler den til et par kolleger på jobbet som har samme hudproblemer som mig.

Maj-Britt Andersen

Den virker godt nok hurtigt :) Jeg er meget begejstret for det nye serum.

Annemette Hedemann

Jeg er meget begejstret for den nye serum. Allerede efter få dage synes mine porer mindre, og min ellers sarte hud virker mere fugtet og mindre irriteret. Skønt produkt!

Mette Berg

Jeg er godt nok begejstret for den nye Idealia Life Serum. Min hud tager godt imod produktet og føles skøn blød og opfrisket. Jeg døjer en del med rødme og karsprænginger og det er helt klart blevet forbedret. Alt i alt et produkt jeg også fremover vil bruge med min Vichy serie. Tak for at jeg måtte være med. Mvh Kirsten Hansen

Kirsten Hansen

Light texture, easily absorbed, and skin feels smooth after application.

Yang Jiang

Skøn opfriskende serum. Dufter dejligt og giver en god glød til huden.

Pia Sandvej Boje

Har brugt Idéalia Life Serum i ca 1 ½ uge og har utroligt nok set og mærket en forskel på min hud, det havde jeg ellers ikke regnet med :-) Den føles finere, mere ren, heler hurtigt små sår og giver et mere ensartet udseende. Skønt :)

Linda Ernst Norn

Jeg har nu brugt Idealia life serum i en uge, Jeg har brugt den morgen og aften. konsistensen og duften er virkelig lækker, har kun brugt et pump pr gang og huden blev med det samme blød og finporet og fik en utrolig flot glød. Dog har min hud brug for en mere opstrammende effekt, så jeg foretrækker til daglig liftactiv produkterne, specielt den nye øjencreme er den bedste jeg nogensinde har prøvet. Men kunne godt forestille mig at bruge idealia som kurbehandling i perioder med stress og for lidt søvn, da effekten ses med det samme.:-)

Laila Zofia Sølvig Lauritzen

Nu har jeg testet Idéalia life Serum i en uge. Brugt tre pump per gang. Den giver ikke nok fugt til min hud. Jeg fortrækker liftactiv serum 10 sammen med idéalia ansigts creme, som jeg synes giver et bedre resultat. Er helt vild med den nye øjen creme!!!

Susanne Fretin

En skøn serum, som er nem at fordele og som gør huden mere ensartet og blød.

Heidi Nielsen

lækker lækker creme :-) ikke for fedtet, dejlig duft

Berit Mollerup

Jeg synes det er en super lækker creme, og jeg synes den er så cremet at man ikke behøver nogen creme på bagefter. så synes den sagtens kan stå alene. Huden bliver så super lækker blød efter den er renset og smurt med serummen.

Gitte K. B. Østergaard

lækker,lækker serum nem at smøre ud, huden bliver silke glat og får et frik udseende

Lisbeth Brundin Christensen

Skøn, super flot creme, dufter dejligt og er en super Serum til brug om dagen.

Marie Tranholm Sejlund

Konsistensen er blød og rar, den absorberes hurtigt i huden og har en mild, men dejlig duft. Resultatet er mærkbart efter blot få dage; huden føles glattere, friskere og har en flot, naturlig glød. Et virkelig gennemført, godt produkt der i allerhøjeste grad kan anbefales!

Mette Baltzer Juul-Dam

Dejlig serum, der er nem at fordele, som dufter dejligt og allerede nu efter kun 5 dages brug har en klar effekt på hudens glød. Kan absolut anbefales.

Mari-Louise Egede Paustian

Super lækker serum man næsten ikke har lyst til at dække med sin creme. Dufter dejligt!

Kamilla Engstrøm Truelsen

Jeg har brugt Vichy Idealia life serum gennem to uger nu. Min hud er blevet mere smidig og blød. Elsker konsistensen af serummet og huden bliver ikke tør.
Bruger den om morgenen efter badet og om aftenen inden sengetid, når huden er blevet renset.
Man bliver helt afhængig af den.

Fru Schmidt

Efter ca 1 1/2 uges brug er jeg allerede blevet rigtig glad for Idéalia Life Serum, som jeg bruger hver morgen.
Den lægger en fin dæmper på min ellers ret 'stramme' og rødmende hus, så min foundation holder hele dagen.
Idéalia Life Serum giver glød og glathed på en måde, som jeg ikke har oplevet ved andre serums. Den er velduftende på en fin og diskret måde, så man ikke får et parfumechok fra morgenstunden :)

Louise T.

Lækker og blød serum, som trænger hurtig ind, og derefter er ens hud fløjelse blød og skinner, af den fine shimmer som er i serumet. Bruger den hver morgen under min BB creme og de passer perfekt sammen. Efter jeg har bruget serumet, formindskes min røde farve i huden og får derved en meget mere ensarte hudtone.. :) Og det kan vi godt lide!

Katrine Junker

Skriv din mening her ..Et virkelig skønt produkt! Det er nemt at påføre huden, det føles ikke fedtet. Man skal ikke bruge en hel masse. Det dufter super lækkert - hvilket for mig er alfa og omega.. Huden føles elastisk og blød, og jeg er ret sikker på, at man ville kunne se en forandring, hvis jeg havde før og efter billeder, jeg synes ihvertfald selv, at jeg har fået lidt glød tilbage i huden, selvom sommeren har sagt farvel... Jeg har brugt det morgen og aften efter afrensning af huden.

Christina R.

Mine rynker synes mindre synlige, min hudtone er mere ensartet og mine mørke rande om øjnene virker reducerede. Jeg har dybe diagonale linjer under øjnene og de virker mindre synlige, træthedstegn er forsvundet. Jeg føler virkelig, at dette serum arbejder for min hud hver dag. Jeg påfører lige meget over det hele og masserer det let ind i huden. Min kæreste har også lagt mærke til at min hud ser meget mere frisk ud!

Sarah F

Dette produkt gør min hud sundere. Det føles som om mine porer bedre kan ånde - det føles som om jeg giver min hud fugt for første gang. Jeg tror jeg bliver totalt afhængig af dette magiske serum!

Isabelle T

Min hud ser generelt yngre, mere frisk, lysende og klar ud - jeg ser virkelig sund ud, synes jeg. Det er nærmest ud som om jeg også er holdt op med at ryge!! Det virker som om produktet får lyset til at reflektere smukkere på huden, og det giver meget fugt. Min hud virker blødere og mere ensartet.

Graziella S

Min feedback på dette serum er: - Mine små rynker synes reduceret og mindre synlige - Min hudtone virker mere lysende Det er de vigtigste plussider for mig.

Karine C

Da jeg vågnede her til morgen og så mig i spejlet, syntes jeg at jeg så mere sund og strålende ud, end jeg plejer. Jeg lagde mærke til det med det samme, for jeg plejer at se det modsatte hver morgen! Mine træk var mere frisk og jeg så ikke så træt ud - det er dejligt. Min hud er så blød, at jeg har lyst til at røre ved den hele tiden - og se mig i spejlet.

Tania P

Det giver min hud et friskt og udhvilet look. Lige så snart jeg påfører serummet om morgenen bliver min hudtone mere rosa.

Laurence C

Jeg er vild med, at det er så let at bruge og at det friske min hud op, som det gør. Jeg kan også godt lide den måde det hutigt og let trænger ind i huden. Og så er det en god base for foundation.

Julie B

Ofte har jeg lidt travlt om morgenen, men dette serum klarer det fint for mig. Jeg behøver ikke engang at bruge min sædvanlige dagcreme ovenpå. Jeg synes serummet giver godt med fugt og beskyttelse.

Valérie R

Idealia Life Serum føles frisk og behagelig at komme på - Det har en virkelig let, blød og frisk konsistens. Det føles virkeligt rart! Jeg elsker dette serum. Det er let og effektivt, dufter godt og er dejligt at bruge. Jeg bruger det under både min dag- og natcreme. Det er virkelig et fund, og jeg vil helt sikkert blive ved med at bruge det!

Emilie B

Jeg kan godt lide, at der ikke er parabener i dette produkt. Jeg er også vild med den måde, min hud bliver glat og blød på, mere strålende og lysende. Min lidt triste hudtone er væk!

Corrine J

Når jeg bruger Idealia føles min hud frisk. Duften er mild og frugtagtig og min hud er blød som silke.

Stéphanie D

Jeg er meget tilfreds med dette serum indtil videre. Min hudes føles mere blød, mere gennemfugtet og lidt mere strålende.

Maitena B

Min hud er blevet smukkere og om aftenen efter, at jeg har brugt skintonic føles den mindre stram.

Sarah F

Jeg kan virkelig godt lide dette serum - det er nemt at bruge og dufter godt. Det giver fugt og trænger hurtigt ind i huden uden at den virker fedtet.

Sandrine C

Fantastisk konsistens, delikat duft. Min hud begynder så småt at ændre sig. Jeg synes mine pigmentpletter er mindre synlige nu og min hudfarve er mere ensartet.

Alexandra E

Jeg har testet produktet i 3 dage nu og jeg er meget tilfreds. Jeg har det bedre med mig selv, og føler mig mere attraktiv. Produktet er nemt at bruge, og pumpeflakonen giver mig den rigtige mængde hver gang.

Fabienne L

Jeg er meget positiv omkring dette produkt. Efter bare 2 dage var min hudtone allerede mindre trist og mere strålende, som om jeg havde været ud og gå en lang tur langs havet. Mine kinder er rosafarvede - på den gode måde. Ikke som hvis jeg var forbrændt eller som hvis min hud var irriteret, det er lidt ligesom en ungdommelig rosa glød.

Charlotte P

Jeg er fuldt ud tilfreds. Det føles blødt og behageligt på min hud, det dufter godt og jeg er endda begyndt at smøre lidt på hånden for at kunne nyde duften lidt længere! Serummet trænger let ind i huden. Jeg er virkelig imponeret.

Violette J

Serummet smelter ind i huden! Det er meget behageligt og nemt at smøre på. Det er helt vildt blødt og ikke alt for flydende. Og så dufter det himmelsk! Allerede efter et par dages brug synes jeg, at min makeup holder bedre, uden at jeg behøver at rette på den i løbet af dagen. Min hud føles mere gennemfugtet og meget blødere. Når jeg vågner om om morgenen, ser huden mere frisk og udhvilet ud.

Sandrine D

Med det nye serum føles min hud hud mere strålende og mindre træt - Jeg føler mig super godt tilpas, når jeg bruger produktet. Huden føles ikke længere stram - den er blød og silkeagtig.

Valérie R

Efter at jeg er begyndt at bruge Idealia Life Serum, er min hud blevet mere frisk og strålende at se på. Min hudtone er mere ensartet og jeg synes jeg ser mere udhvilet ud. Jeg kan tydeligt se forskellen.

Emilie B

Jeg er virkelig glad for dette serum. Jeg kan allerede se den positive forskel efter bare to dage! Helt utroligt! Min hud har fået en skøn, frisk farve, mere rosa og ensartet i hudtonen, som om jeg lige havde været ude og gå en lang tur på landet!

Charlotte P

Det føles som om min hud er gennemfugtet - som om jeg har fået en helt ny og frisk hud! Den ser også lysere ud. Jeg er meget tilfreds med den meget hurtige effekt dette serum har på min hud. Ingen ubehag, ingen skinnende hinde, og min makeup holder bare hele dagen uden at jeg behøver at rette på den. Jeg vil beskrive min nye hud som blød, gennemfugtet, strålende og udhvilet.

Chantal B

Min hud føles bedre her til aften. Den strammer ikke og så føler jeg at mine porer bliver mindre.

Laurence C

Dette produkt virker for mig. Jeg venter lige nogle flere dage (for at se om det virker på fx. hudorme og bumser), før jeg giver min endelig dom , men allerede her på dag 2, synes jeg kun positivt om det.

Cindy L

Jeg var positivt overrasket over konsistensen. Den føles dejlig og er meget nem at påføre. Duften er mild og dejlig. Jeg kunne lægge min makeup lige efter, uden at serummet nulrede af.

Sandrine D

Jeg føler mig attraktiv og veludhvilet - klar til at gå i byen!

Isabelle R

Den skønne duft får mig til at slappe af og den bløde konsistens gør at min hud føles yngre!

Laure S

En rigtig dejlig frisk fornemmelse.

Nadia BE

Skepsissen over cremer der lover meget, blev gjort til skamme!! Fugten kan godt holde i 2 dage (fordel for mig der bare ikke får det gjort hver dag). Duften er simpelthen himmelsk!!! Flasken er rigtig flot at have stående! Cremen giver ansigtet glød så man ser sundere og friskere ud! Bedste creme jeg nogensinde har prøvet!!

Lisa Thestrup

Rigtig lækker serum. Dejlig at arbejde med, skøn duft og emballage. Kunne se at min hud blev klarere og mere ensartet på bare få dage.

Lisbeth Jørgensen

Jeg har brugt Idelia Life Serum i 3 uger nu. Jeg bruger det på renset hud, og min hud føles langt mere frisk og glat. Det har en skøn og behagelig duft, og jeg er vild med den perlemorsagtige fløjsbløde konsistens. Den trænger hurtigt ind i huden på en god og ensartet måde.

Stine Schjødt Hansen

Mild og behagelig duft samt lækker konsistens, der hurtigt trænger ind i huden og giver den glød. En serum som lever op til mine forventninger!

Heidi B.

En rigtig lækker serum, som jeg synes sagtens kan bruges alene. Er helt vild med perlemoren i cremen, som har en ensartende effekt på min hud.

Tina Hybholt Jacobsen

super !!! snygg flaska.underbar kräm.

Agneta Fager

Det er måske for godt til at være sandt, men min hud har fået den smukkeste glød, fugt 24/7 og så har serum silkeagtig konsistens og dufter himmelsk ! Tak !

Inga Sejane Hansen

Fantastisk lækker at smøre ud på huden. Lækker konsistens. Føler en god glød men er stadig lidt afventende overfor anti-aging effekt.

Jeannette Wiedekam

Lækker serum, lækker embellage, vild med pumpe funktionen, nem at bruge - fedter ikke, og giver en fjøjlsagtig følelse efter påførelse.

Heidi Tornvig-korup

Har været glad for at teste Idéallia Serum....min noget sarte, meget lyse & tørre hud har fået fornyet fugt. Bruger den morgen hvor smårødmen & tørhed får et skønt boost at starte dagen på. Vil klart anbefale produktet til venner og familie!

Tia Maria Braun

Jeg syntes serummet fungerer godt. Mine kinder er blevet mindre tørre og mindre rødlige i huden at se på. Direkte ud af pumpen er det perlemorsskinnende, men ikke så huden skinner eller glinser når det er kommet på

Marianne Kjærulff

Efter ca 1 1/2 uges brug er jeg allerede blevet rigtig glad for Idéalia Life Serum, som jeg bruger hver morgen. Den lægger en fin dæmper på min ellers ret 'stramme' og rødmende hus, så min foundation holder hele dagen. Idéalia Life Serum giver glød og glathed på en måde, som jeg ikke har oplevet ved andre serums. Den er velduftende på en fin og diskret måde, så man ikke får et parfumechok fra morgenstunden :)

Louise Tvebro

Jeg har brugt Vichy Idealia lige serum i 1 1/2 uge, den giver øjeblikkelig udstråling, og duft og konsistens er virkelig lækker. Jeg fornemmer min hud er blevet mere ensartet. Så er meget positiv.

Susanne Jensen

Jeg har brugt Idéalia Life Serum i 1 1/2 uge nu - jeg bruger 3 pump pr. gang og bruger ikke anden creme. Duften er dejlig, den trænger hurtigt ind uden at fedte og gør min hud dejlig blød.

Hanne Marcher Hvitved

Har hjulpet min hud, der var påvirket af let stress. Virkede efter kun 2 dage, hvor jeg kunne mærke at min hud faldt til ro så at sige, og små knopper og irritationer forsvandt - og var helt væk efter kun 3 dage. Jeg har dog brug for lidt mere fugt i cremen - til min modne hud. :)

Tina Bundgaard

Let og velduftende creme, som huden hurtigt suger til sig, uden at fedte. Jeg kunne se forskel allerede fra første dag, hvor min hud fik mere glød og var velfugtet hele dagen igennem.

Lisa Dreier

Det er en dejlig serum med en fantastisk konsistens der er føles blød og let på huden. De blide duft henvender sig virkelig til det feminine og den kan klart anbefales. Min hud føles blødere og friskere efter en uges brug. Den er desuden fantastisk under makeup!

Lisa Hansen

Dejlig serum, som er nem at smøre ud/fordele, og som efterlader huden dejlig blød.... Kan anbefales!

Jette Nim Larsen

Lækker cremet konsistent og skøn duft - min hud får mere glød

Trine Holm Munk

Super skøn serum med en dejlig mild duft. Den er let at påføre, og fedter ikke. Et produkt der holder, hvad den lover ifølge min hud. I love it. Kan helt sikkert anbefales.

Birte Vilsted

En virkelig dejlig serum. Konsistensen er i top og nem at påføres på huden. Den absorberes hurtigt i huden og har en dejlig duft. Et produkt jeg helt klart kan anbefalde til andre.

Cecilie Choury

Super lækkert serum, giver en dejlig blød fornemmelse efter påsmøring og giver/bevarer en rigtig fin let sommerglød i huden, DET er jeg vild med :)

Jeannet Bertelsen

Vichy er et mærke med produkter som gør en forskel og som jeg altid vil bruge!

Leyla Sabedinovska Yalçın

Jeg har nu testet denne serum i lidt over en uge og må sige, at min hud har fået mere glød og virker mere frisk og ensartet. Den har en let silkeagtig konsistens, der lynhurtigt absorbereres af huden og så dufter den dejligt frisk. Den er fantastisk og jeg kan kun anbefale den.

Lene T

Dejlig blød serum som fugter godt uden at huden ser fedtet ud. Min hud i ansigtet virker friskere og meget blød. Et serum jeg helt klart vil anbefale til andre.

Dorte

Jeg har som en af testpersonerne prøvet idealia life serum
I 10 dage. Den er dejlig lækker i konsistens, lidt gele agtig på den gode måde. Den trænger hurtigt ind og fedter ikke. Og så er den meget drøj i brug. Duften er frisk og svag, men skøn. Min hud virker til at have fået mere glød og godt plejet med fugt. Den er ideel som base under den almindelige dagcreme, hvilket jeg også bruger den som, især nu her hvor det er blevet koldere. Generet vil jeg sige det er en super god serum til pengene!!

Tinna V. A

Har nu fått den stora äran att få prova detta serum. Det är med glädje jag kan skriva att detta är det bästa jag har provat i mitt 59 åriga liv. Har fått en helt perfekt hudton, huden är smidig och riktigt lyser, mina ganska djupa rynkor är inte så synliga längre och jag vill verkligen rekommendera detta super serum till alla kvinnor.

Susanna Annette

Mine rynker virker mindre synlige. Min hudtone er mere lysende og strålende. Mine træk er friskere og mere udhvilede og mine mørke rande er mindre synlige. Min ansigt ser mere sundt og udhvilet ud.

Chantale B

Når jeg bruger dette serum hver morgen, virker det som om den beskytter min hud med et usynligt og let skjold, når jeg træder ud af døren. Det fugter godt og har en mild og dejlig duft.

Violette J

Hvis jeg kiggede på min hud under et mikroskop, tror jeg ikke, jeg ville kunne genkende den. Jeg har testet produktet i 4 dage nu og jeg synes allerede at min hud ser mere frisk og veludhvilet ud - selvom jeg faktisk er ret træt i øjeblikket, fordi jeg har så travlt. Det er helt fantastisk! Normalt når jeg står op om morgenen og kigger mig spejlet, bliver jeg altid lidt forskrækket - men det gør jeg ikke mere! Det er virkelig dejligt at påføre og smelter øjeblikkeligt ind i huden. Jeg mærker forkellen med det samme - huden føles mere blød, frisk og strålende.

Isabelle T

Jeg synes det har en let opstrammende effekt og reducerer mine små rynker og porer. Det gør huden mere frisk og ensartet.

Nathalie R

Min hud er mere lysende og frisk. De mørke rander under øjnene er mindre synlige og jeg ser mere udhvilet ud. Jeg synes at serummet giver godt med fugt - det er meget blødt og fedtet ikke på huden. Det trænger hurtigt ind.

Corinne J

Min alder taget i betragtning, så er det helt forventeligt at jeg er begyndt at have rynker, men jeg synes at dette serum reducerer dem - lidt lige som om den fylder linierne ud. Min hud er helt sikkert mere lysende og min omgangskreds har kommenteret forskellen! Folk siger, at jeg ser mere sund ud. Jeg har tendens til ikke at få sovet nok, og det kan som regel ses på min hud om morgenen, men i øjeblikket siger mine kolleger, at jeg ser frisk og udhvilet ud.

Pascale T

Det giver huden en sund glød. Produktet har en beskyttende og korrigerende effekt, synes jeg. Mine venner siger, at de synes jeg ser mere sund og afslappet ud.

Isabelle R

Jeg bruger produktet efter badet om morgenen og efter at have fjernet min makeup om aftenen. Det har en dejlig let konsistens og en ret skøn duft. Min hud virker mere strålende nu end før.

Nadia D

Jeg bruger Idealia Life Serum om morgenen efter badet i stedet for min sædvanlige serum. Den gør min hud smukkere og får makeuppen til at holde bedre.

Isabelle D

Dette produkt er så mildt og effektivt, at jeg er begyndt at bruge det hver morgen i stedet for min fugtcreme. Og så bruger jeg bare lidt foundation henover.

Isabelle T

Resultaterne bliver bare bedre og bedre - Jeg tror seriøst, jeg dropper snakken om facelift!

Pascale T

Produktet er virkelig nemt at bruge, det har ikke en olieret konsistens, det er nemt at fordele og så dufter det dejligt. Jeg bruger det om morgenen efter at have renset huden. Jeg bruger foundation og makeup henover, og det holder fint hele dagen uden, at jeg behøver at rette på noget!

Chantal B

Jeg elsker dette produkt, og hvis jeg køber det vil jeg bruge det sammen med en antiage-creme. Jeg kan godt lide konsistensen og jeg er tilfreds med resultatet indtil videre. Min hud er mere strålende og mere ensartet end før.

Nathalie L

Dejligt produkt - en rigtig god måde at starte dagen på!

Marion B

Mine porer er synligt blevet mindre. Det har en skøn konsistens.

Benedicte D

Det har en god konsistens, som hurtigt trænger ind i huden. Det er nemt at fordele, og det er ikke for tyndt og flydende. Pumpen gør det nemt at få den rigtige mængde ud. En fornøjelse at bruge.

Karine C

Jeg bruger Idealia Life Serum, når jeg har fjernet min makup og renset min hud. Det føles virkelig dejligt. Farven og duften er fantastisk og serummet trænger hurtigt ind i huden uden at fnuldre. Og min hud føles ikke klistret eller fedtet. Den bliver mere strålende og frisk og min hudtone ser straks mere ensartet ud. Jeg elsker dette produkt!

Graziella S

Det føles som et blidt strejf på huden, og det bringer liv til min hudfarve.

Laure S

Jeg kan rigtig godt lide dette serum fordi det gør min hud blød og strålende. Det giver huden masser af fugt og er en god base for makeup. Det dufter dejligt, har en smuk farve og konsistensen er nem af fordele.

Danielle G

Jeg må sige, at det er et godt produkt, og så er det oven i købet uden parabener og passer til alle hudtyper. Det har en behagelig konsistens og en delikat blomsteragtig duft. Det får min hud til at se mere strålende ud og mine træk synes mindre trætte. Og så giver det mig godt med fugt. Jeg ved ikke, om jeg vil gå så langt som at sige, at det idealiserer huden - vi må vente og se...

Coralie C

HENOVER DE SIDSTE PAR DAGE HAR JEG FØLT MIG MERE FARVERIG. Mine kinder er mere rosa, men ikke den rødme jeg oplever når jeg er træt. Det er en farve, som gør, at jeg ser mere frisk ud. Huden føles mere levende, fuld af vitalitet og den bliver mere og mere blød og behagelig. Den sædvanlige følelse af stikken i huden er nærmest væk. Jeg bliver i bedre humør, og jeg følere mig smukkere!

Karine A

Min hud er mere blød og har fået en skøn, frisk farve, som om jeg lige havde været ude og gå en lang tur på landet!

Charlotte P

Jeg har kun brugt serummet 2 dage og jeg er allerede vild med det. Min hud er meget mindre skinnende og da jeg vågnede i morgen syntes jeg at den var mere strålende - mindre trist - som om den var sundere. Huden føles blødere og godt gennemfugtet. Jeg har det godt og føler mig næsten smuk.

Stéphanie D

Min hud føles mere behagelig, min hudtone ser mere sund og rosafarvet ud - Den er på vej til at blive rigtig fin igen. Jeg er overrasket over, at det virkede så hurtigt. Det føles som om, det lægger en beskyttende skjold hen over huden hele dagen. Huden bliver fløjlsblød og ser godt ud. Det er bare så dejligt!

Julie B

Det er anden dag jeg bruger dette produkt, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds. I morges, da jeg vågnede synes jeg min hud virkede mere strålende og udhvilet end den plejer. Før jeg tog af sted brugte jeg blot lidt dagcreme og concealer - og jeg var klar. Det er utroligt, at et enkelt hudplejeprodukt kan gøre sådan en forskel. Dette serum forsvinder hurtigt ind i huden og passer perfekt til min sensitive hud.

Fabienne L

Når jeg påfører det, føler jeg at min hud bliver mere strålende, frisk og rosafarvet. Som om det kedelige skær er forsvundet. Jeg følte mig mere attraktiv her til morgen. Jeg føler mig mere strålende.

Isabelle G

Det er et rigtig dejligt produkt - det dufter friskt og føles ikke fedtet eller klisteret på huden som nogle af de serummer, jeg før har prøvet. Min hud optager produktet med det samme og føles øjeblikkeligt blødere.

Maitena B

Dette serum er meget let og gør ikke min hud fedtet. Det er en meget effektiv fugtgiver. I går aftes brugte jeg kun serum, og min hud føltes ikke spor stram. Det er et ultra let og behageligt produkt.

Corrine J

Når jeg ser mig i spejlet, zoomer jeg ind på hver eneste pore, og jeg kan se, at min hud helt klart er blevet mere ensartet.

Claudia V

Jeg er meget tilfreds! Jeg har helt sikkert fundet min drømmecreme!

Claudia V