NEWVI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Beauty Deodorant Antiperspirant 48H

DEODORANTER

Beauty Deodorant Antiperspirant 48H

Deodorant - Mod generende sved

Anmeld produktet

Den første antiperspirante deodorant fra Vichy, der kombinerer LHA og perlemorspigmenter for glattere, smukkere armhuler og mindre synlige hår.
Kvinder der barberer sine armhuler, og som ønsker en glattere og mere ensartet hud under armene - men uden at gå på kompromis med deodorantens effektivitet. Også velegnet til sensitiv hud.

Læs mere

Find dit nærmeste Vichy apotekKØB ONLINE

For glattere, smukkere armhuler og mindre synlige hår. Huden under armene bliver mere jævn og ensartet at se på. En effektiv 48 timers antiperspirant deodorant - også velegnet til sensitiv/barberet hud.  +

Effektivitet

LHA ER195 er tilført for en blid eksfoliering af hudens overflade. Deodoranten giver en glattere, blødere og mere ensartet hud, som er lettere at foretage en tæt hårfjerning på. Perlemorspigment er tilført for at give huden en mere jævn hudtone og en flottere glød. Derudover indeholder formlen de aktive antiperspirant-ingredienser, Aluminium chlorohydrate og Perlite, for 48 timers effektiv svedkontrol.

Den hypoallergene formulering er testet på sensitiv/barberet hud under dermatologisk kontrol. Mildt parfumeret. Uden alkohol (ethanol) og parabener.

Effektiv antiperspirant deodorant med svedkontrollerende effekt i op til 48 timer.

Beauty-deodoranten har en mild og feminin duft. Den giver en følelse af friskhed og efterlader en blød, pudret film på huden, uden at klistre.

Tolerance

Beauty-deodoranten har en mild og feminin duft. Den giver en følelse af friskhed og efterlader en blød, pudret film på huden, uden at klistre.

Nydelse

Påføres på rene, tørre armhuler.

SE ANDRES ANMELDELSER+

Vær den første til at anmelde DEODORANTER Beauty Deodorant Antiperspirant 48H

DU VIL OGSÅ SYNES OM+