NEWVI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Hudlægens råd

Kan jeg bruge foundation, når jeg har sensitiv hud?

Vidste du at...

En sensitiv hud reagerer hurtigt på eksterne påvirkninger såsom forurening, aircondition og hudplejeprodukter. Derfor er det meget vigtigt, at man vælger sin foundation med samme store omhu som sin hudpleje, så huden holder sig frisk og ensartet hele dagen.

Løsning

Rens din hud hver morgen med et skånsomt renseprodukt tilpasset til din hudtype. Brug en fugtgivende dagcreme, som beskytter og beroliger huden. Vælg en foundation, der lader huden ånde,  og som giver dig en naturlig, smuk glød. Vælg kun produkter, som er hypoallergene og testet på sensitiv hud. Søg råd på apoteket, hvis du er i tvivl.

Del dette råd:

Send denne side via e-mail

Diætistens råd

Kan mad på min hud til at se frisk ud?

Vidste du at...

En kedelig, grå hudtone er typisk et tegn på træthed men kan tilskrives mangler ved kosten, dårlig optagelse af sporstoffer eller vitaminer, eller utilstrækkelig ernæring.

Løsning

Sørg for at spise en varieret og sund kost. Hvis du oplever, at din hud er grå og trist og du ser træt ud, uden at være det, kan du spise mere frugt og grønt, der er rige på naturlige vitaminer. Tomater er fyldt med lycopen, pigmentet, der gør dem røde, som også findes i grapefrugt, papaya og vandmelon. Farvestrålende grøntsager og frugter (såsom gulerødder, meloner, mango og abrikoser) er rige på caroten, der konverterer til A-vitamin A. C-vitamin findes i mange frugter og grøntsager, især citrusfrugter (appelsiner, grapefrugt, citroner osv.) og også kiwi, kål, tomater, peberfrugt, jordbær, ribs og andre. Sørg også for at drikke rigeligt med vand.

Del dette råd:

Send denne side via e-mail

Farmaceutens råd

Hvilken foundation passer bedst til mine omgivelser?

Vidste du at...

Din hud tilpasser sig naturligt til miljøet omkring dig. Men når der er forurening i luften, er det sværere for huden at håndtere og bekæmpe de frie radikaler, der genereres af forureningen. Både din dagcreme og din foundation virker som beskyttelse mellem din hud og den forurenede luft.

Løsning

Forurening og støv/snavs lægger sig på hudens overfladen både dag og nat, så det vigtigste er faktisk at rense huden grundigt med skånsomme og fugtgivende renseprodukter hver morgen og aften. Uanset miljø, vælg en foundation, der lader huden ånde, og som giver dig en naturlig, smuk glød. Søg råd på apoteket, hvis du er i tvivl.

Del dette råd:

Send denne side via e-mail

Lægens råd

Er der en sammenhæng mellem kosmetik eller makeup og vores velvære?

Vidste du at..

De produkter, vi bruger på vores hud kan ikke bare dække specifikke dermatologiske behov, de kan også levere ægte psykologisk velvære. I en verden, hvor udseende er alt, er det at have smuk hud en væsentlig del af velværen. Så alt, hvad vi gør til gavn for huden kan give trøst og beroligelse og øge vores selvværd. Når vi således forbedrer udseendet, stimuleres både krop og sind. Dette gælder især med makeup. Et team af japanske forskere viste den gavnlige virkning, makeup kan have med en gruppe personer, som var ramt af større pigmentpletter. Der blev lagt en dækkende foudation for at skjule de mørke pletter i testpersonernes ansigter. Derefter så på sig selv i spejlet, og den glæde de følte ved at se deres "fejlfri" ansigter, udløste en respons fra immunsystemet, der var videnskabeligt målbar. Blot ved at forbedre deres udseende styrkedes deres krops naturlige forsvar. (Kilde: "Selvværd" linket på L'Oreal Skin-Science.com hjemmeside)

Løsning

I dag er en bred vifte af korrigerende kosmetik tilgængelig til at camouflere ujævnheder i huden. Korrigerende makeup er let at anvende og ekstremt effektiv,  så kvinder kan "kreere et helt nyt ansigt", nyde et nyt liv og genfinde glæden ved deres relationer omkring dem.

Del dette råd:

Send denne side via e-mail

SPØRGFARMACEUTEN

Apotekspersonalet er uddannet til at rådgive dig om den hudplejerutine og de produkter, der passer bedst til din hud.

FIND DET NÆRMESTE VICHY APOTEK

Ok