getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Natasha

DJ – New York City

Hun er 31 år og er den menneskelige udgave af byen, som aldrig sover. Hun passer børn om dagen og arbejder som DJ om natten, og hendes hud kan ikke altid følge med.

Tilbage

8 dage i Natashas liv

DAG 1: PRÆSENTATION…

1

“ JEG ELSKER, HVAD JEG LAVER.Ikke alle kan leve af deres passion. Jeg har fundet den perfekte løsning, hvor mine jobs indeholder musik, mode og arbejdet med børn. Hektiske dage og nætter er ikke altid det bedste for min hud - den føles ofte lidt stram og fedtet. Manglen på søvn er konstant. De trætte træk og store porer røber alt, specielt hvis jeg har været sent ude aftenen før. Lad os se om Idéalia Life Serum kan modvirke noget at det kaos, jeg udsætter min hud for! 

“ AT VÆRE SUPERGOD ER GODT, MEN…Udover at løbe mellem jobs og aftaler, skal jeg også være på forkant med mine mails, korrespondere med kunder og gøre udstyret klart til min kommende tourné. Det er ikke så underligt, at jeg har rander under øjnene! 

“ NÅR JEG IKKE ER TIL EN FEST, SÅ PLANLÆGGER JEG OFTE EN.Musik er en kæmpe del af mit liv. Som DJ kan du ikke bare dukke op og vende et par plader. Jeg kan godt lide at forberede mine DJ jobs, så jeg bruger meget tid i min lejlighed på at skabe nye sæt og arbejde med nye mix. Jeg har også et radioshow. Dagen har aldrig timer nok. 

DAG 2: VELKOMMEN TIL MIN VERDEN

2

“ JEG TILPASSER MUSIKKEN TIL HUMØRET.Når jeg er ude og spille, så har jeg ansvaret for at vælge den musik, som passer lige præcis til den aften. Hver opgave er forskellig og det er publikum også. Det er mit job at få dem til at blive ved med at danse. Tro det eller lad være. Det kan godt være stressende! Og stress sammen med søvnmangel gør min hud træt og trist. Kom så Idéalia Life Serum - gør det du er bedst til! 

“ DET ER SJOVERE END ARBEJDE.Jeg elsker at spille musik om natten for en entusiastisk mængde dansende mennesker og være sammen med mine venner. Det er superhårdt, når jeg skal tidligt op dagen efter, men hvilket fantastisk liv! 

“ DET ER UDMATTENDE FOR MIG OG FOR MIN HUD.Jeg er som regel ude og spille 3-4 nætter om ugen. Det kræver en del energi og det er oven i mit almindelige job. Ikke så underligt, at min hud ofte ser træt ud, og mine porer er også ret udvidede. Der er også meget røg i lokalet til nogle af mine arrangementer, og jeg ved jo, at de giftige røgpartikler trænger ind i min hud. 

DAG 3: STARTER TIDLIGT

3

“ JEG ØNSKER AT DELE MIN KÆRLIGHED TIL MUSIK MED BØRNENE.Når jeg arbejder med børnene, står jeg op kl. 6.45, så jeg kan nå at være der kl. 8. Femten småbørn har brug for koncentreret opmærksomhed, så jeg har sørger for at spise et sundt morgenmåltid eller drikke en friskpresset juice. Idéalia Life Serum er en ny del af min morgenrutine. Jeg bruger den under min foundation og om aftenen, inden jeg skal sove. Jeg er vild med konsistensen og duften. Den er virkelig blød og cremet. Jeg ved godt, at det er for tidligt at sige noget, men jeg føler allerede at min hud er blevet blødere. 

“ BØRN ER MEGET NYSGERRIGE.Det er en skøn alder at arbejde med - de stiller de sjoveste spørgsmål. Jeg smiler og griner meget, når vi er sammen. 

“ DE LÆRER NYE TING HVER DAG.Når jeg arbejder med børnene, spiller vi musik, laver yoga og danser. Mange synes at jobbet som DJ må være hårdt, men 15 småbørn, der løber vilde rundt kan også være ret hårdt! 

DAG 4: LIDT FRITID

4

“ HVIS JEG IKKE SPISER SUNDT, BLIVER MIN HUD GRÅ OG TRIST.Oftest snacker jeg bare hurtigt, men når jeg har mere tid kan jeg godt lide en god sandwich eller salat. Selvom jeg har haft en række aftenjob i træk, føles min hud faktisk godt gennemfugtet og strålende lige nu. Måske er det Idéalia Life Serum, der allerede virker! 

“ JEG HAR MINE SMÅ HEMMELIGHEDER.I denne uge er Idéalia Life Serum flyttet ind i mit liv. Det ser virkelig ud som om, det gør min hud meget blødere. 

“ JEG KAN IKKE MODSTÅ EN GOD HANDEL.Jeg elsker at lede efter tøj på loppemarkedet. Jeg leder altid efter noget anderledes eller funky, jeg kan tage på til mit næste DJ job 

“ JEG ELSKER NEW YORK.På en smuk og solrig dag, er der ingen steder, som her. Her kan jeg møde mennesker fra alle samfundslag. Det er spændende! 

DAG 5: DJ & MAD

5

“ JEG ER I MIN HELT EGEN VERDEN.Jeg elsker det bare - jeg føler mig så meget i live. Og det er en fed følelse at se, hvordan musikken har en evne til at få mennesker op af stolene og danse. 

“ MIT ARBEJDSLIV EFTERLADER IKKE MEGET FRITID.Hvem kan gå forbi sådan en isbod på en dag som i dag? Jeg må drikke et ekstra glas vand senere for at kompencere for denne dejlige lille synd. I øvrigt synes jeg, at min hud ser meget bedre ud og den føles også blødere, end den har gjort i lang tid. Der er noget, der siger mig, at Idéalia Life Serum virkelig hjælper. 

“ ATMOSFÆREN ER ELEKTRISK.Allerede inden musikken starter og jeg spiller mine sæt, kan jeg fornemme stemningen. Alle venter, alle vil bare have en fed aften. 

“ EN LILLE EN KAN IKKE SKADE.New York er fyldt med fristelser. Nogle gange er en cookie den bedste  

DAG 6: RADIO SHOW

6

“ KL. 14 ER JEG I LUFTEN.Om mandagen går jeg direkte fra mine timer hos børnene til mit radioshow. Det er et kapløb mod tiden. 

“ NU SNACKER JEG IGEN.Mens mine lyttere hører på min musik, har jeg lige tid til at sende en sms og spise en hurtig snack, inden jeg gør næste nummer klart. 

“ AT SPILLE LIVE ER ALTID STRESSENDE.Der er en helt anden stemning, når jeg laver mine radioshows. Selvom jeg er helt alene i studiet i stedet for at være en del af en dansende menneskemængde, så skal det lyde ordentligt og presset ligger på mig alene. Dette stress gør som regel min hud træt og trist. Men siden jeg er begyndt at bruge Idéalia Life Serum, ser det ikke længere ud til at have den samme efffekt på min hud. 

“ UPTOWN, DOWNTOWN - JEG TAGER SUBWAY'EN.Så er jeg på farten igen. Jeg har et par ting, der skal ordnes, et par regninger, der skal betales og måske kan jeg endda nå at hvile mig lidt. 

DAG 7: BROOKLYN LOPPEMARKED

7

“ JEG LEDER EFTER NOGET NYT.På loppemarkedet er der altid et utroligt mix af retro mode og vilde, friske designs. Jeg er nærmest afhængig og det er mit favoritsted, når jeg skal finde noget specielt. 

“ DEN ER KLAR, NÅR JEG ER.Hvis jeg føler, jeg har brug for en hjælpende hånd, så ved jeg altid, hvor jeg kan finde min Idéalia Life Serum. 

“ SOLEN GØR MIN HUDTONE UREGELMÆSSIG OG PLETTET.Det er godt at vide, at Idéalia Life Serum modvirker solens skader på huden. Jeg har vist fået min del af den i dag, men min hud ser okay ud og føles dejlig! 

DAG 8: PÅ JOB SOM DJ

8

“ ET MUSIKNUMMER LEDER TIL DET NÆSTE.Mine musik-sæt minder mig om mine dage - en masse komplet forskellige oplevelser uden pause imellem! 

“ NATARBEJDE IGEN.Og hvilken nat! Alle så ud til at nyde musikken, så jeg ved, at jeg gjorde mit arbejde godt! 

“ DET ER INTENST.Jeg skifter hele tiden mellem forskellige sæt og mix, og jeg ændrer planen, hvis jeg oplever en ændring i stemningen på dansegulvet. Prøv selv at være så opmærksom kl. 3 om natten! 

“ JEG HAR ALDRIG BRUGT ET SERUM FØR.Nu har jeg brugt Idéalia Life Serum i 8 dage og jeg kan se, at det er anderledes. Det virker som om det giver mere dybdegående fugt. Jeg synes, det er nemt at påføre; jeg bruger bare mine fingerspidser til at massere det ind i huden i runde bevægelser. Jeg synes, det føles rigtigt dejligt på min hud.