getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Jillian

Ejer af en tøjbutik - Shanghai

Denne 25 årige iværksætters liv i Shanghai er lige så hektisk som Shanghai selv. Hendes travle kalender og forureningen er hård ved hendes hud.

Tilbage

8 dage i Jillians liv

DAG 1: ET OVERBLIK

1

“ JEG ELSKER, AT MINE DAGE ER FORSKELLIGE.Jeg føler mig heldig at arbejde i modebranchen og have min egen virksomhed. Jeg er vokset op i England, og jeg nyder de kulturelle forskelligheder jeg møder her i Kina. Nogle mener, at jeg udlever enhver piges drøm, men de af mine venner, som også er selvstændige kan bedre sætte sig ind i den mere stressfyldte side. Der er dage, hvor presset får min hud til at reagere med bumser. Virkelig glamourøst! 

“ JEG ELSKER FRISTELSER.For det meste spiser jeg sundt, men det er også rart at give efter for fristelser! I Kina er maden ofte omdrejningspunkt. 

“ JEG HOLDER MIN MORGENRUTINE SÅ ENKEL SOM MULIGT.Jeg bruger Idéalia Life Serum under min creme om morgenen og om aftenen. Jeg bruger faktisk lidt mere på de områder, hvor jeg ofte har problemer. Det føles silkeblødt og er meget nemt at fordele. Når jeg påfører det, føles min hud frisk trods stress og forurening, som jeg påvirkes af hver dag. Jeg glæder mig til at se forskellen efter flere dages brug. Jeg håber på mirakler! 

“ JEG ER VILD MED AT LÆSE.En god bog hjælper mig med at lade op og stresse af efter en virkelig hård dag. Det er en stor personlig fornøjelse. 

DAG 2: EN TRAVL DAG

2

“ JEG ARBEJDER SOM REGEL 6 DAGE OM UGEN.At have egen virksomhed påvirker alle aspekter af mit liv. Men heldigvis giver det mig også en masse fleksibilitet i min hverdag. Nogle gange må jeg droppe sociale begivenheder eller helligdage, fordi det kommer på tværs at mit arbejde. Jeg køber sjældent selv tøj, men jeg har fingeren på pulsen og de nyeste trends. 

“ DEN IDEELLE DAG ER, NÅR EN KUNDE ER GLAD.Det er en cliché, men hvis de ikke er glade, er jeg heller ikke glad. For at have en succesfuld butik, er der tusinder af detaljer, der skal være på plads. Jeg har en finger med overalt for at få det til at køre. 

“ JEG GÅR MEGET UD, OG DET KAN SES PÅ MIN HUD.De fleste aftener spiser jeg ude med mine venner. Det bliver ofte sent og jeg får ikke altid søvn nok. Nogle gange bliver den 4 om morgenen, inden jeg er hjemme. Min hud reagerer ofte og bliver grå og kedelig, når jeg er træt, og specielt hvis jeg har fået et par drinks aftenen før. 

DAG 3: INDRETTER MIT HJEM

3

“ MIT LIV ER ANDET END ARBEJDE, ARBEJDE, ARBEJDE.Jeg elsker bare at være hjemme og gøre det hyggeligt. Jeg higer altid efter det perfekte udtryk og oprydning er en del af det. 

“ AT MALE ET VÆRELSE GØR MIG TILFREDS.Jeg får ny energi ved at se forvandlingen. Jeg vil hellere gøre det selv, end at betale en anden for at gøre det. 

“ HURTIG MAD IGEN - IKKE GODT FOR MIN HUD.Jeg ledte efter den helt perfekte vase, så jeg fik igen ikke fået spist ordentlig frokost! Men i det mindste begynder jeg at føle effekten af Idéalia Life Serum. Min livsstil gør at min hud ofte virker trist og kedelig, men jeg har bemærket at den nu virker mere glat og ser bedre ud. 

“ AT LEDE EFTER MØBLER ER MIN HOBBY.Når jeg har tid, elsker jeg at søge efter det helt rigtige møbel. Det er en rejse, jeg ikke kan modstå - du ville blive overrasket over, hvad du kan finde i Shanghai. 

DAG 4: TID TIL AFSLAPNING

4

“ JEG SIDDER IKKE STILLE LÆNGE.Min dag startede med yoga og et sundt morgenmåltid med grovtoast og frugt. Selv om jeg ikke er i butikken, er der altid en million ting, der skal gøres. Ikke en helt almindelig fridag. 

“ EN KOP TE OG EN CHANGE FOR AT FÅ LÆST MINE EMAILS.Jeg arbejder på detaljerne for min butiks nye hjemmeside. Hvis jeg ikke giver web-designerne min feed-back nu, vil det bremse projektet, og det har jeg ikke lyst til. 

“ MIN HUD HAR OGSÅ BRUG FOR EN PAUSE.Sene aftener, fourening, for lidt vand… Jeg ved godt, at jeg ikke altid er god ved min hud. Men der er én ting, jeg gør og som ser ud til at afhjælpe skaderne. Idéalia Life Serum er blevet en del af min hverdag. 

“ VIL FORURENINGEN ÆLDE MIN HUD?Som i mange andre storbyer, er der rigtig meget luftforurening i Shanghai. Det påvirker helt sikkert min hud, så den mister sin udstråling. Jeg har lagt mærke til, at jeg ser mere træt ud i Shanghai, end da jeg boede i London. Eller måske er jeg bare blevet ældre! 

DAG 5: EN AFTEN I BYEN

5

“ MODEVERDENEN SOVER ALDRIG.Jeg elsker at være midt i det. Det er fantastiske personligheder og jeg møder altid en masse venner, og det er en oplagt mulighed for at tage festtøjet på. 

“ SHANGHAI ER MEGET KOSMOPOLITISK.Der sker altid noget, og jeg prøver at få mest muligt ud af det, mens jeg kan. Jeg kommer nok til at betale for det i morgen, når min hud er tør og trist, og jeg ligner en på hundrede år! Jeg må drikke mere vand 

“ ET MIX AF BUSINESS OG FORNØJELSE.Jeg må altid følge nøje med i hvad der sker i modebranchen. Men jeg sørger også for at få en sjov aften i byen. Livet er for kort! 

“ DET ER ET GODT LIV, MEN DET KRÆVER MEGET AF MIG.Sene nætter i byen, ikke søvn nok og måske en drink for meget. For ikke at tale om forureningen. Det er jo nærmest hudens værste mareridt! Men jeg må sige, at efter 5 dage med Idéalia Life Serum ser min hud allerede bedre ud og føles blødere. 

DAG 6: CYKLER PÅ ARBEJDE

6

“ FORURENING OG SOL, EN DOBBELT TRUSSEL FOR MIN HUD.Hvis du skal hurtigt frem i Shanghai, skal du cykle. Så det er altid sådan, jeg kommer på arbejde. Men det betyder også, at jeg udsætter min hud for to at sine værste fjender. Forurening, som gør min hud grå og trist, og solen, som udtørrer huden og gør den mindre glat. Jeg læste, at Idéalia Life Serum modvirker nogle af foreningens og solens spor på huden. Måske er det derfor, min hud virker mere strålende end den plejer? 

“ JEG SØGER ALTID EFTER EN ORIGINAL MÅDE AT DEKORERE VINDUET.Jeg så nogle sjove blomster på min vej og deres farver inspirerede mig til en sjov idé for min næste vinduesdekoration. 

“ I BUTIKKEN ER JEG UDSTILLET LIGE SÅ MEGET SOM TØJET.Mine kunder ved hvem jeg er, så jeg prøver altid af fremstå bedst muligt. Det er en stor hjælp, at min hud ikke længere reagerer så kraftigt efter en aften i byen. 

“ ET PAR MINUTTER TIL AT TJEKKE OP PÅ ARBEJDET MED MIT NYE WEBSITE.Vi nærmer os lanceringen af den nye hjemmeside, men der er stadig en masse småting, som skal justeres. 

DAG 7: JEG GÅR ONLINE

7

“ DER ER TID TIL EN SIDSTE RETTELSE.Jeg er lige ved at være klar med min butiks nye hjemmeside. Alt den tid foran skærmen giver ikke ligefrem mit ansigt den mest friske udstråling i byen… Men jeg er perfektionist og må lige rette et par småting mere... Det er jo trods alt mit varemærke. Det er vigtigt! 

“ MIT TEAM FORTJENER EN FEST.Jeg har været heldig at finde en fantastisk gruppe af udviklere og web-designere til at hjælpe mig med at få mine drømme online. Jeg er nu officielt live på nettet med xinlelu.com! 

“ SKÅL FOR SUCCES - PÅ SHANGHAI FACON.Vi valgte en trendy restaurent for at fejre lanceringen af hjemmesiden og menuen er retro klassisk. Jeg må huske af få det i scrapbogen! 

DAG 8: UDE MED KÆRESTEN

8

“ MIT UDSEENDE ER VIGTIGT.Uanset om jeg er sammen med min kæreste eller med kunder, så føler jeg mig bedre tilfreds når min hud føles frisk og gennemfugtet. 

“ EN SUND FROKOST MED DU VED HVEM.Nogle gange er det rart at glemme alt om mig, den professionelle karrierekvinde, og så bare være os to. 

“ JEG OPLEVER EN SYNLIG FORBEDRING AF MIN HUD.Det er utroligt, at jeg, efter at have brugt Idéalia Life Serum i så kort tid, kan se en forskel. Min hud er blødere og mere strålende. Jeg føler, at jeg vinder kampen over forureningen, solen og de sene aftener!