getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Frederique

Fotograf - Paris

Bag kameraet på disse reportager finder vi vores 43 årige fotograf, der, som mange andre kvinder, synes, at huden reagerer på den meget aktive livsstil.

Tilbage

8 dage i Frédériques liv

DAG 1: PRÆSENTATION

1

“ DET ER ET MYSTERIUM, AT JEG OVERHOVEDET STARTEDE MED AT FOTOGRAFERE.Der var ikke noget i min opvækst, der indikerede en karriere som fotograf. Jeg voksede op i en bar i en lille by i Sydfrankrig. Det var en familieejet bar og havde været det altid. Nu bor jeg i Paris med min søn og tager tager ofte billeder af kendisser. Det er en helt anden verden. Jeg inkluderer mig selv i eksperimentet, når jeg skal rejse ud for at følge fire andre kvinders liv. Jeg vil se, hvad Idéalia Life Serum kan gøre for min hud! 

“ MORGEN OG AFTEN, UDEN UNDTAGELSER - FOKUS PÅ MIN HUD.Jeg er meget striks, når det kommer til min plejerutine. Efter et hurtigt brusebad, bruger jeg en fugtighedscreme og lidt pudder, og jeg går aldrig nogen steder uden mascara på vipperne. Selv om jeg er meget træt, går jeg aldrig i seng uden at rense min makeup af. Jeg har et hemmeligt håb om, at Idéalia Life Serum hjælper min hud gennem den travle globetrotter-uge, jeg nu tager hul på. 

“ JEG HAR ALTID TID TIL MIN SØN.Jeg elsker den tid vi bruger sammen - selv små ting som at køre og hente ham fra skole. 

“ VI FÅR DET BEDSTE UD AF VORES TID SAMMEN.Det er helt sikkert et spørgsmål om kvalitetstid. Når mit arbejde bringer mig væk fra ham, så savner vi hinanden. 

DAG 2: FORBEREDELSER

2

“ MIN DAG STARTER KL. 7. ER MIN HUD KLAR TIL DET?Jeg elsker, hvad jeg laver, så jeg er ivrig efter at komme i gang. Men jeg er også opmærksom på, at det stress, jeg takler hver dag, måske vil kunne ses på min hud i form af tørhedslinjer og en trist hudtone. Jeg kører min søn i skole, drikker en masse kaffe og ordner mine mails. Der er en masse, der skal gøres. 

“ MINE VENNER ER IMPONEREDE AF DE KENDTE ANSIGTER, JEG FOTOGRAFERER.Det virker måske fantastisk, at jeg ofte står skulder til skulder med stjernene, men nogle af dem er mere neurotiske og stressede end resten af os. Deres personlighed kan gøre jobbet ti gange mere vanskeligt. Jeg elsker at fotografere almindelige mennesker som du og jeg. Jeg kan afsløre deres sande jeg, og det gør det helt specielt. 

“ JEG HAR TRAVLT HELE DAGEN.Jeg holder konstant øje med klokken. Der er altid en aftale, som skal overholdes. 

“ JEG SKRIVER PÅ EN FILM.Ind imellem mine foto-jobs, mit hjemmeliv og mine venner må jeg finde tid til at arbejde på mit manuskript… og tid til bare at tænke. 

DAG 3: REPORTAGE AF MATHILDE

3

“ DET VAR MEGET FØLELSESLADET AT FOTOGRAFERE FØDSLER. MIN HUD REAGEREDE PROMTE.Da jeg lavede fotoreportagen med Mathilde, fødselslægen, var der nogle hårde oplevelser. Som mor kunne jeg virkelig sætte mig ind i det, som nogle af de kvinder gik igennem. Dagens stress viste sig på huden, som blev blank og fedtet. 

“ JEG ER MEGET INTERESSERET I, HVORDAN ANDRE OPLEVER TING.I mit arbejde er den bedste måde at dele en oplevelse på at vise den gennem andres øjne. På hospitalet oplever man alle former for følelser. At finde en måde at udtrykke dem på, facinerer mig. 

“ JEG BEHØVER IKKE AT SE ENDNU ET KEJSERSNIT.Dagen med Mathilde og hendes kolleger på fødselsgangen var meget inspirerende. Følelsesmæssigt drænende, men inspirerende. 

DAG 4: REPORTAGE AF JILLIAN

4

“ JETLAG, PUHA! MEN MIT ANSIGT KLARER DET BEDRE END MIG...Efter en forfærdelig flyvetur med 9 timers forsinkelse er jeg ankommet til Shanghai. Jeg glæder mig til at lave fotoreportagen om Jillian, modeeksperten. Trods det, at jeg lige har været på en skrækkelig flytur, ser min hud overraskende frisk ud. Jeg brugte Idéalia Life Serum både før og efter flyturen, fordi flyveture udtørrer huden. Det ser ud til at have hjulpet! 

“ JEG ER DØDTRÆT.Jetlag gør mig vildt langsom. Min kæreste ville ikke kunne genkende mig. Han plejer at sige, at jeg er alt, hvad der begynder med  

“ JEG FORNEMMER FORURENINGEN I LUFTEN - OG PÅ MIN HUD.Jeg kan føle den, så det er en anden grund til at være glad for Idéalia Life Serum. Det skulle jo indeholde ingredienser som modvirker forureningens spor på huden. 

“ SHANGHAI LEVER.Byen lever dag og nat. Det er fotografens drøm! 

DAG 5: FRIDAG I SHANGHAI

5

“ NOGLE GANGE ER SØVN DEN BEDSTE MEDICIN.Det går godt med fotoreportagen, men jeg har desparat brug for lidt værdifuld søvn. Jetlag er en forbandelse, når det forventes, at man er kreativ. 

“ DET ER ANDERLEDES END MIN SÆDVANLIGE SANDWICH.I Paris prøver jeg at spise sundt, men jeg springer ofte frokosten over. Oftest spiser jeg bare en sandwich på farten. Men her i Shanghai er udvalget så stort, så på min fridag forkæler jeg mig selv. 

“ SHANGHAI ER EN PALETTE AF SYN, LYDE OG LUGTE.Dette er en rigtig rejse. For at kende et sted må du bruge alle dine sanser. 

“ JEG ER OVERRASKET OVER, HVORDAN MIN HUD KLARER DET.Jeg bruger mine sidste timer i Shanghai på at tænke over min næste opgave. Det er helt utroligt, hvor godt min hud ser ud, når man tænker på, hvad den har været udsat for - stress, jetlag, forurening… Idéalia Life Serum holder virkelig hvad den lover, for huden i mit ansigt er godt gennemfugtet og føles også blødere. 

DAG 6: REPORTAGE I NEW YORK

6

“ ENDELIG EN BY, DER ER LIGE SÅ AKTIV SOM MIG!Jeg er vild med rytmen. Selv gennem endnu et slør af jetlag, føler jeg, at New Yorks rytme giver mig ny energi. Der er så spændende her! 

“ JEG ELSKER AT LEVE I EN KUFFERT.Ikke i for lang tid af gangen, men man oplever altid nye ting og møder nye interessante mennesker. 

“ OM AFTENEN GÅR JEG EFTER DE BEDSTE SHOTS. MIN HUD FÅR IKKE FRED!Dagen er ikke slut, når jeg lægger kameraet fra mig. Heldigvis holder jeg mig til min nye rutine med Idéalia Life Serum morgen og aften. Det hjælper helt klart min hud til at være mere afbalanceret, selvom jeg er træt. 

“ JEG HUSKER AF FÅ FUGT INDEFRA OGSÅ.Jeg drikker masser af vand, som er godt mod jetlag og godt for huden. 

DAG 7: FRIDAG I NEW YORK

7

“ RYTMEN ER ÆNDRET, MEN JEG HAR STADIG JOB PÅ HJERNEN.Min fridag i New York bruger jeg på at få sovet lidt, svare på mails og også kigge lidt på mit filmprojekt. Og selvfølgelig bliver jeg ved med at ændre mening mht. billedvalget. 

“ HAR IKKE BRUG FOR SPECIELT UDSTYR TIL AT SLAPPE AF, ELLER FOR AT PASSE PÅ MIN HUD.Jeg prøver at spise ordentligt og holde mig i form. Ikke noget kompliceret. Jeg bekymrer mig om min hud og jeg passer på den. Med Idéalia Life Serum er min hud kommet igennem nogle virkelig store udfordringer, men ser fantastisk ud og føles blødere. 

“ JEG BLIVER ALDRIG TRÆT AF MIT ARBEJDE.Hvor end jeg kigger hen, og fra hvilken som helst vinkel, er der altid noget interessant at se. Selv om jeg kender det så godt fra film og TV, er det altid overraskende. 

“ JEG FORSØGER IKKE AT LIGNE EN TURIST.Det lykkedes ikke altid - specielt, når jeg har mit kamera omkring halsen. Jeg elsker at spise på små steder, hvor de lokale kommer. 

DAG 8: TILBAGE IGEN

8

“ HJÆLP, ENDNU ET FLY… MEN MIN HUD ER PÅ TOPPEN!Reportagen er overstået, og jeg har virkelig knoklet mere end jeg plejer. Nu fortjener jeg en dejlig lang nattesøvn. Men mærkeligt nok ser min hud lige så frisk ud, som hvis jeg slet ikke havde været på arbejde. 

“ DET ER GODT AT VÆRE HJEMME IGEN.At komme tilbage til Paris er altid den bedste del af alle rejser. Og jeg savner min søn! 

“ SAMMEN MED MIN MAND.Det er dejligt at have en at dele mine oplevelser med. 

“ DET ER MÆRKELIGT, MEN JEG KAN IKKE SE JETLAGGET.Mit lille eksperiment med Idéalia Life Serum har virket. De to mænd i mit liv kan se det og jeg kan mærke det. Mine porer er mindre, min hud er blødere og udstrålingen virker frisk og dejlig. Jeg tror, jeg vil kalde det en succes!