getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Soraya

Restaurant Bestyrer - New York

Denne 36 årige kvinde arbejder på de vildeste tidspunkter for at gøre hendes Manhattan restaurant til en succes. Men den uregelmæssige livsstil er ikke altid en succes for hendes hud.

Tilbage

8 dage i Sorayas liv

DAG 1: PRÆSENTATION…

1

“ LIVET ER INTENST.Jeg elsker mit liv, men nogle gange sker der så meget, at der ikke er tid til mig selv. Hvis man skal have glade kunder på Manhattan, så må man lægge mange timer. Og der skal også være tid til familien. Det er ikke altid let. At være træt og stresset har sin pris - specielt kan det ses på min hud. Min porer bliver store og huden ser træt, trist og lidt livløs ud. Jeg glæder mig til at prøve Vichy Idéalia Life Serum. Måske kan det hjælpe mig med at få balancen tilbage i huden. 

“ DET ÆNDRER NÆSTEN IKKE PÅ MIN RUTINE.Jeg renser og fugter allerede min hud både morgen og aften. At tilføje Idéalia Life Serum til rutinen er ikke noget problem. Det er nemt at påføre - man skal bare have en ren hud! 

“ PÅ JOBBET KAN JEG IKKE TAGE SUCCES FOR GIVET.Restaurantbranchen i New York er hård. Jeg kan aldrig tage ting for givet og acceptere dem som de er. Hver dag må jeg søge nye veje, hvorpå vi kan gøre tingene bedre og komme lidt længere. På en eller anden måde må jeg hele tiden finde ny energi. 

“ ARBEJDET ER IKKE ALT.Det er vigtigt, at have tid til venner og familie. Og lige så vigtigt er det at have lidt tid og rum for mig selv. Min lejlighed er mit lille hjørne af ro. 

DAG 2: LAD OS KOMME I GANG

2

“ DAGENS FØRSTE UDFORDRING FOR MIN HUD - SUBWAY'EN.Den er beskidt, men praktisk. Allerede midt på dagen er min hud påvirket af forurening og sved. Idéalia Life Serum skulle kunne hjælpe mig med det. Ønsk mig held og lykke! 

“ DET ER NEMT AT SHOPPE.Med subway kortet kan jeg hoppe af og på på hele Manhattant og nyde det, som mit eget kvarter. 

“ JEG ELSKER DET MARKED.Jeg kan vælge og vrage fra det mest fantastiske udvalg, der er frisk mad fra hele verden. Jeg kommer altid hjem med noget nyt og spændende! 

DAG 3: VELKOMMEN TIL MIN RESTAURANT

3

“ SERVICE ER KODEORDET.Mine kunder har meget høje forventninger og det er mit job at sikre, at de får en fantastisk oplevelse hver gang. Jeg er et stort smil, men under overfladen er jeg stresset. Og min hud kan mærke det! Den mister sin udstråling og ser trist ud. Men i dag synes jeg det er bedre - den føles endda mere blød end normalt. 

“ NÅR SOLEN SKINNER, BEGYNDER MIN HUD AT STRAMME.Vores udendørs terrasseborde er gode for omsætningen, men min hud har tendens til at tørre ud, når jeg er for meget udenfor. Nu da jeg bruger Idéalia Life Serum er jeg ikke så bekymret, for jeg ved, at den modvirker nogle af solens skadelige virkninger. 

“ TIDEN FØR FROKOST ER SOM STILHED FØR STORM.Der er meget, som må forberedes. Lige så snart bordene begynder at blive fyldt, er det bare go go go! 

“ JEG HAR NOGLE DEJLIGE MINDER HER FRA.Jeg mindes fx. en helt speciel søndag. Der var allerede fyldt godt op, og vi var i gang med at servere brunch, og så kom der pludseligt et helt filmhold fra NBC. 

DAG 4: LIDT TID FOR MIG SELV

4

“ MIG-TID ER VÆRDIGFULD.Fordi jeg arbejder så meget og på nogle mærkelige tidspunkter, er jeg stort set altid træt. Så når jeg får en chance, så sørger jeg for at forkæle mig selv. Nu har jeg brugt Idéalia Life Serum i 4 dage og jeg kan allerede se, at mit ansigt ser mere mindre træt ud. Mine træk er ikke så tunge. 

“ JEG PRØVER AT HOLDE MIG I FORM.Man siger, at det er godt for både krop og sjæl at løbe. Når jeg løber, lader jeg tankerne flyve. Det virker meget afslappende og giver mig ny, frisk energi. 

“ JEG FØLER JEG KÆMPER I MOD FORURENING.Nogle dage kan man næsten smage det i luften. Det er ikke så rart, og jeg ved, at det ikke er godt for min hud. Jeg kan nærmest føle, at det kvæler min hud. 

“ I DAG SAGDE NOGLE KUNDER, AT JEG SER YNGRE UD.Kan det være Idéalia Life Serum? Jeg kan helt klart se forskellen selv. Jeg giver gerne serummet æren! 

DAG 5: TRAVL DAG

5

“ MIT ANSIGT HAR EN BEDRE DAG END MIG.Frokosten var helt vild travl i dag, men vi kom igennem det. Jeg er stadig helt smadret efter i går aftes - vi havde to store festarrangementer på én gang. Men når jeg kigger på mit ansigt er det helt utroligt hvor udhvilet jeg ser ud. Og jeg har også bemærket, at mine porer er mindre end sædvanligt. Huden er blødere! 

“ TRAVLT, TRAVLT, TRAVLT.Efter at have spist sund morgenmad, kørt min datter i skole, yoga og en løbetur er jeg klar til at angribe denne uges regnskaber hjemmefra. Og så må jeg afsted til restauranten og gøre klar til frokost. 

“ JEG HAR TILFØJET MIT EGET FRANSKE TOUCH.Folk siger, at det føles helt specielt at spise her pga. den indretning, jeg har valgt. Det er en løbende og konstant opgave hele tiden at ændre indretningen, så den afspejler de mennesker, som spiser her. 

DAG 6: EN PAUSE MED VENNER

6

“ AT BLIVE SERVERET FOR ER DEJLIGT TIL EN FORSKEL.For en gangs skyld kan jeg slappe af og nyde god mad med gode venner. Når jeg spiser på andres restauranter kan det være svært at slå mine sædvanlige reflekser fra. Men hey, jeg har fortjent en pause! 

“ JEG PRØVER AT SPISE ORDENTLIGT.Jeg springer meget ofte frokosten over og selv om jeg ønsker at spise sundt, så består flertallet af mine måltider stadig af hurtige snacks. 

“ MINE VENNER HAR BEMÆRKET EN FORSKEL.Gennem hele min hyperaktive uge har Idéalia Life Serum gjort sit arbejde i baggrunden. Min venner har sagt, at jeg ser mere udhvilet ud og at jeg endda ser yngre ud. Hvis de mennesker, der er tættest på mig, kan se forskellen, så er alt godt 

“ JEG FØLER MIG OGSÅ YNGRE.Min hud ser mindre træt ud og den føles godt gennemfugtet. I spejlet kan jeg se, at mine porer er trukket sammen og huden ser mere blød og strålende ud. Selv min datter siger, at jeg ser yngre ud… her til morgen kaldte hun mig sin storesøster! 

DAG 7: ARBEJDER

7

“ JEG LAVER ALTID 10 TING PÅ ÉN GANG.Jeg tjekker emails, styrer bordbestillinger og organiserer legeaftaler for min datter. I det mindste keder jeg mig aldrig! Denne uge har været mere travl end de fleste, men du kan ikke se det på min hud. Jeg synes den ser godt ud og føles fantastisk. I stedet for at være fedtet og stresset, er min hud frisk og blød. Det er super godt! 

“ DER ER MEGET STRESS BAG SCENEN.At bestyre en restaurant betyder ikke bare, at man lægger mad på tallerkerne. Der er også statusopgørelser, personalehåndtering, indkøb og regnskab. 

“ JEG GIVER MIG ALTID 200%.Hvad enten jeg er på job eller ordner ting for restauranten, så er jeg altid komplet fokuseret og fast besluttet på at udviklingen går den rigtige vej. Men bliver ikke succesfuld ved et tilfælde. Jeg tror på hårdt arbejde. 

“ JEG TÆNKER ALTID I ARBEJDE, LIGEGYLDIGT HVOR JEG ER.Jeg tjekker leveringerne og sikrer mig, at vi har fået det vi skulle have og til tiden. Jeg slukker aldrig min telefon - eller min arbejdshjerne. 

DAG 8: TID TIL MIG SELV

8

“ NOGLE GANGE TAGER JEG EN PAUSE FOR AT OPFRISKE MINE SANSER.Det meste af mit liv kan sammenlignes med et lyntog. Så nogle gange stiger jeg af et kort øjeblik - bare for at minde mig selv om at små ting også er vigtige. 

“ JEG VIL ANBEFALE DET.På kun 8 dage har Idéalia Life Serum vist mig, hvad det kan. Min hud er blødere, den føles mere gennemfugtet uden at virke fedtet og jeg kan se, at min hud er mere strålende. Jeg er vild med konsistensen og den meget milde duft. Alle resultater er positive, og jeg er meget glad. 

“ FRISKE JORDBÆR I NEW YORK.Gudskelov er nogle af mine favorit-snacks også sunde for min hud. 

“ NU RINGER MOBILEN IGEN.Ja, mit liv er hektisk - men jeg ville ikke bytte med nogen!