getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Mathilde

Fødselslæge - Paris

Hun er 37 år og hendes job er som en følelsesladet rutchebane. De skiftende arbejdstider går ud over familien og det sociale liv… og så er de en konstant udfordring for hendes hud.

Tilbage

8 dage i Mathildes liv

DAG 1: HJEMME

1

“ JEG VED ALDRIG, HVORDAN MIN DAG KOMMER TIL AT VÆRE.Når jeg arbejder på hospitalet, kan det være 24 timer non-stop. Når jeg er hjemme, prøver jeg at være der for min familie - Jeg kører min ældste datter i skole og laver god mad, som vi kan spise sammen. Men jeg er også ofte på vagt, fordi babier jo ikke selv bestemmer, hvornår de kommer. Den eneste rutine er, at der ikke er nogen rutine! Jeg er 37 år og på nogle dage kan det godt ses på min hud ... 

“ MIN ANSIGTS-MORGENRUTINE ER HELLIG.Lige så snart jeg kommer ud af badet, giver jeg min hud lidt grundlæggende forkælelse for at stå imod dagen, som kommer. Det er et af de få værdifulde tidspunkter, jeg har for mig selv. Indtil nu har jeg ikke været så god til at fugte min hud, og for det meste føles den tør og træt. Jeg håber, Idéalia Life Serum hurtigt vil kunne rette op på den manglende opmærksomhed. 

“ I MORGEN KOMMER OGSÅ EN DAG.Selv efter en fridag føler jeg ofte, at jeg ikke helt har rystet trætheden efter de skæve arbejdstider af mig. Jeg elsker at slappe af med en god bog. Det giver mig lidt tid for mig selv og gør, at jeg føler mig bedre forberedt på morgendagens operationer. 

DAG 2: PÅ JOB

2

“ UDRYKNINGER.Jeg må være klar og frisk til at operere. I en kritisk situation er der brug for et klart hoved og absolut fokus. Trykket er intenst, men adrenalinen får os gennem hårde dage som i dag. 

“ NÅR JEG IKKE SPISER KORREKT, LIDER MIN HUD.Ind i mellem finder jeg lidt tid til at spise en god frokost med en veninde, men på dage som i dag er jeg heldig, hvis jeg når at drikke en kop kaffe. Jeg spiser og drikker, når jeg kan, oftest stående. Det kan ikke være godt for min hud! Men det virker som om Idéalia Life Serum, som jeg er begyndt at bruge, har en positiv effekt. Min hud føles godt gennemfugtet. 

“ INGEN DAGE ER ENS.Jeg er altid opmærksom på, at jeg ikke blot har ansvaret for eet liv, men også for det lille liv inden i moderen. Det er et tungt og stressende ansvar, som jeg bærer hver dag 

“ BAG SCENEN ER VI ALLE MENNESKER.Jeg elsker mit job, og de mennesker, jeg arbejder med, er afgjort en de gode fordele. At snakke med en kollega for at drøfte en sag eller bare for at hygge-snakke, hjælper mig med at klare dagens dramaer. Jeg er heldig at arbejde med så gode fagfolk. 

DAG 3: FRIDAG

3

“ MINE DØTRE HAR BRUG FOR MIG.Som de fleste arbejdende mødre, må jeg ofte multi-taske. Min tid med børnene må blive et mix af praktiske ting som fx at få hygget sammen, mens man handler ind. 

“ MAD ER VIGTIG.Selv om jeg selv har tendens til at springe måltiderne over, specielt når jeg har lange vagter, så sørger jeg altid for at pigerne får en god og alsidig frokost. I dag er ingen undtagelse. 

“ MIN HUD SKRIGER PÅ RIGTIG MAD.Det er ikke altid mit job tillader, at min mand og jeg kan nyde en dejlig middag sammen, så i aften skal det være! Jeg føler mig inspireret, og efter 4 dage med Idéalia Life Serum, føles min hud mere blød og ser ikke så træt ud. 

DAG 4: TILBAGE PÅ ARBEJDE

4

“ SVÆRT AT FÅ ALLE PATIENTER TIL AT FØLE SIG SPECIELLE.At være på hospitalet kan være overvældende for mange kvinder. Jeg gør meget ud af at give dem personlig opmærksomhed, når jeg kan. Jeg tror, det gør en forskel. 

“ EN SYGEPLEJERSKE SAGDE, AT JEG SER 5 ÅR YNGRE UD!På en eller anden måde - og på trods af mine aktive dage - ser min hud faktisk godt ud. Hvorfor forsømte jeg den dog så længe? Vichy Idéalia Life Serum virker faktisk. 

“ HELDIGVIS ELSKER HUN SIN VUGGESTUE.Jeg hader at skulle aflevere min yngste, men jeg har ikke noget valg, vi arbejder jo begge. Vi er glade for vores karrierer, og hun elsker at være sammen med sine små venner. Men jeg elsker også, når vi kan være sammen - bare os to. 

“ AT VÆRE MOR ER MIT ANDET JOB.Når jeg kører hende i børnehave, får vi tid til at tale lidt sammen om dagligdags ting. Jeg er hele tiden forundret over hendes udvikling! 

DAG 5: MØDET

5

“ JEG KAN VÆRE STÆDIG.Når det kommer til en patients helbred, holder jeg mig ikke tilbage. Jeg har min mening og andre respekterer det. 

“ STORE BESLUTNINGER.At diskutere dagens sager kan være udfordrende. Man må prøve at lægge sine følelser til side og søge de bedste faglige løsninger. Det er ikke altid let. 

“ MIN HUD HAR BRUG FOR SUND FROKOST.At sidde ned og spise frokost med en kollega er luksus. Men det varede ikke længe, før jeg blev kaldt ned på fødestuen. Jeg er træt efter en lang dag, men de ydre tegn er ikke så tydelige. Jeg nyder virkelig, hvordan min hud føles, efter at jeg er startet med at bruge Idéalia Life Serum. Den er ikke længere så stram, og jeg føler, at jeg endelig gør noget godt for mig selv. 

DAG 6: I HAVEN

6

“ JEG FØLER MIG MEGET HELDIG.Haven er god for børnene - og for os andre. Vi forestiller os, hvordan det vil blive, hvis vi fik en nummer 3 … 

“ DE SIMPLE TING I LIVET ER DE BEDSTE.Vi elsker at dyrke og plukke vores egne krydderier. Og pigerne kan godt lide at være med. 

“ VI HAR MEGET LYS HUD, SÅ JEG ER FANATISK OMKRING SOLCREME.Jeg hader solskoldninger, så jeg sørger for at vi alle er godt beskyttet. Det er som at gøre huden en tjeneste! Og så drager jeg også nytte af Idéalia Life Serums gode egenskaber til at modvirke solens virkning på huden. 

“ JEG ELSKER AT BRINGE HAVEN IND I HUSET.Hvad kan være bedre end vores egne friske jordbær på dessertbordet! 

DAG 7: STOR NYHED

7

“ JEG ER GRAVID!Ja, nu er det officielt. Jeg venter vores tredje barn og i dag var jeg til den første scanning. Det er mærkeligt at være på hospitalet som patient i stedet for som læge, men rart at der var nogen, som tog sig af mig til en forandring. 

“ JEG FØLER, JEG HAR MØDT MIN BABY.Den første scanning er altid magisk. Jeg tog billederne med hjem og de er helt fantastiske - det bliver de første portrætter i den nye  

“ IKKE SÅ UNDERLIGT, AT MIN HUD HAR VÆRET MÆRKELIG PÅ DET SIDSTE.Min graviditet er en vidunderlig overraskelse og den forklarer en del - hormonerne har påvirket min hud, og jeg havde så travlt, at jeg ikke kædede de to ting sammen! Der har været dage, hvor min ansigtshud har været så tør, at jeg så dobbelt så træt ud. Andre dage vågnede jeg op med bumser og fedtet hud! Det ser ud til, at jeg er startet med at bruge Idéalia Life Serum på det helt rigtige tidspunkt. Når jeg bruger den, føles min hud blød og dejlig lige med det samme. 

DAG 8: ET NYT LIV

8

“ JEG ER HER JO BARE FOR AT HJÆLPE NATURENS GANG.Man kan godt komme til at glemme, at en fødsel bare er en naturlig proces, når man er omgivet at skarpt lys og masser af udstyr. En del af mit job er at hjælpe kvinder med at føle sig godt tilpas med alt, hvad der sker omkring dem. 

“ DET HER ER DET HELE VÆRD.Stress, træthed og bekymringer forsvinder som dug for solen. 

“ JEG HAR DET BEDSTE JOB I VERDEN.På dage som disse ønsker jeg ikke at bytte med nogen. Hvilket privilegie det er, at kunne dele de lykkeligste øjeblikke i disse kvinders liv! 

“ JEG KAN KNAP GENKENDE MIT EGET ANSIGT.Efter bare 8 dage, og med alt hvad jeg har været igennem professionelt og følelsesmæssigt, er min hud som forvandlet. Min porer er mindre, jeg ser bedre ud og føler mig bedre tilpas. Jeg har kun brugt en smule Idéalia Life Serum hver morgen og aften og se bare resultatet! Jeg kan føle det og folk omkring mig kan se det. Kolleger siger, at jeg ser yngre og mindre træt ud. Jeg vil helt sikker blive ved med at bruge dette serum.