OK

OK Cancel

Thank you

Close

HUDALDRINGSALGORITME UDVIKLET I
SAMARBEJDE MED DERMATOLOGER.

IDENTIFICER, HVAD DER ER VIGTIGST FOR DIN HUD, OG HVAD DER FREMSKYNDER HUDENS ALDRING FOR AT FINDE DEN RIGTIGE HUDPLEJEPROTOKOL TIL DIG.

Start nu

Scanner 7 tegn på aldring...

Skin ageing algorithm logo
Skin ageing algorithm background

Begynd din anti-age-rutine i dag

Anti-Age

Der er mange spørgsmål knyttet til hudplejerutiner rettet mod aldringstegn. Hvad gør jeg? Hvornår skal jeg begynde? Er det for sent eller for tidligt? I denne artikel svarer vi på netop disse spørgsmål. Vi hjælper dig også med en enkel og effektiv anti-age rutine, som du kan begynde når som helst – så hvorfor ikke i dag?

For at få mest ud af din anti-age-rutine, skal du begynde i god tid – allerede inden rynkerne begynder at vise sig. Det betyder, at den bedste anti-age-pleje er en forbyggende rutine. Inden du fylder 40 år, og hellere før de første aldringstegn opstår. En god anti-age-pleje kan få din hud til at se yngre ud længere, få den til at fremstå fastere og jævnere, og holde rynkerne i skak.

Din hud har forskellige behov i løbet af dagen og natten – præcis ligesom du selv har. Derfor har en god anti-age-pleje forskellige morgen- og aftenrutiner. Begge dele er dog lige vigtige for at modvirke aldringstegn i huden. Liftactiv-serien fra Vichy er udviklet specielt til at hjælpe dig med det – og sådan her bruger du den korrekt:

Din morgenrutine
Som alle andre gode hudplejerutiner bør din anti-age-pleje starte med en rens. Vichy Pureté Thermale 3-i-1 Rensecreme renser ikke kun huden skånsomt, men virker også mod urenheder.

Når din hud er ren og frisk, er den klar til Liftactiv Specialist Peptide-C Ampuller, der er en koncentreret boostende formel til huden. Den er rig på peptider, har en høj koncentration af aktive ingredienser såsom hyaluronsyre og 10 % C-vitamin. Og så har den øjeblikkelig virkning på horisontale og vertikale linjer i ansigtet. Hyaluronsyre fugter huden indefra og giver huden et fyldigere udseende, C-vitamin øger hudens glød og fasthed, og peptider har anti-age-effekt. Den her lille cocktail er altså en god ven i kampen mod fine linjer og rynker, og så får du til og med to doser i hver enkelt ampul.

For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du bruger en god fugtighedscreme bagefter. Liftactiv Collagen Specialist Dagcreme stimulerer cellefornyelsen i huden og forstærker effekten af Peptide-C ampullerne.

Afslut din morgenrutine med UV-beskyttelse. UV Age Daily SPF 50+ beskytter mod for tidlig aldring og oxidativ stress forårsaget af UV-stråler og forurenende stoffer.

Din aftenrutine
Efter en lang, og måske travl, dag har din hud brug for en god aftenpleje, før du går til ro. Rens dagen af med Pureté Thermale 3-i-1 Rensecreme og få også gavn af dens evne til at fjerne makeup.

Giv herefter din hud Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peel Ampuller. En formel, der indeholder hyaluronsyre, C-vitamin og 10 % glykolsyre-kompleks, der eksfolierer huden i nattens løb, giver en jævnere hudtone og en blødere hud. Ligesom sin søster fra morgenrutinen, indeholder den lille ampul også to doser. Og eftersom Glyco-C ampullerne eksfolierer huden, er det vigtigt at bruge solbeskyttelse som en del af din morgenrutine dagen efter.

Præcis som i din morgenrutine, kan du komplimentere ampullens effekt ved at gennemfugte med en god natcreme efterfølgende. Liftactiv Collagen Specialist Natcreme er et sikkert valg i kampen mod aldringstegn. Du vil vågne med en hud, der føles frisk og veludhvilet.

For at modvirke aldringstegn er tid vigtig. Hellere starte med en effektiv anti-age-pleje allerede i dag. Med disse hudplejerutiner håber vi, at give dig en nem måde at pleje din hud bedst muligt – præcis som den fortjener.

Vores ikoniske produkter

3-i-1 Rensepleje

3-i-1 Rensepleje

( 2 kommentarer )

Collagen Specialist Natcreme<br />

Collagen Specialist Natcreme

Glyco-C Night Peel Ampuller

Glyco-C Night Peel Ampuller

go to top