OK

OK Cancel

Thank you

Close

Du fortjener det bedste – og din hud ligeså

Minéral 89

Hver dag eksponeres vores hud for forskellige faktorer, der efterlader spor. Alt fra lange dage, søvnløse nætter, bekymringer, fester, grin, diskussioner og smil, til vores cyklus, solens UV-stråler, kulde, blæst, forurening og dehydrering påvirker vores hud. Det bidrager alt sammen til at små aldringstegn begynder at vise sig, såsom fine linjer under øjnene og måske en hud, der føles tør og træt og uden glød.

Vores morgenrutiner er vigtige for, at vi bliver parate til dagen, men eftersom vi alle er forskellige, er vores rutiner det også. På samme måde er det med vores hud. Afhængig af om din hud viser tegn på aldring, urenheder, har tendens til akne, eller du har fedtet eller tør hud, tager du dig af den på forskellige måder. Men der er én ting, alle hudtyper har til fælles: behovet for et fugtgivende boost.

Din hud fortjener et dagligt boost
Før en travl dag, en god træning eller en nat ude har du nok rutiner og ritualer, der forbereder dig på det, der venter. Hvorfor ikke give din hud samme opmærksomhed med et boost, der bibeholder dens styrke, spændstighed og glød?

Vichy Minéral 89 Booster er spækket med fugtgivende hyaluronsyre og vulkansk vand fra Vichy, der forstærker hudens naturlige barrierefunktion. Det giver huden ekstra beskyttelse mod de eksterne faktorer, der påvirker den i hverdagen.

Giv huden omkring øjnene lidt kærlighed
Huden under og omkring vores øjne er fire gange tyndere end i resten af ansigtet. Den er blød, ren og følsom, men den afslører også for os, hvad vores hud behøver. Fine linjer og tegn på udtørring er oftest tydeligst på huden omkring øjnene, og det er også der, de første tegn på ekstern påvirkning bliver synlige. Derfor bør du give dette område lidt ekstra kærlighed.

Med Vichy Minéral 89 Eyes bliver huden omkring øjnene fugtet og får mere glød, og du ser mere udhvilet ud. Den indeholder en kombinationen af hyaluronsyre og koffein, der giver den perfekte start på dagen for dine øjne, og den fuldendte afslutning på dagen, når huden har været eksponeret for eksterne faktorer. Desuden giver dermachlorella en lysnende effekt omkring øjnene.

Fugtgivende omsorg for din hud
Du kender måske følelsen af endelig at kunne synke ned i sofaen efter en lang og travl dag? Følelsen af ro indeni, og bevidstheden om at du bare kan slappe af? I de situationer skal du både passe lidt ekstra på dig selv og din hud. Og hvad er så bedre end en fugtgivende og revitaliserende ansigtsmaske?

Minéral 89 Sheet Mask er perfekt, når du har en rolig stund for dig selv, og når din hud har behov for et øjeblikkeligt boost. Masken giver ekstra fugt, der varer i op til 24 timer, samt styrker hudbarrieren og giver en sund glød.

Du fortjener det bedste – og din hud ligeså.
VICHY

Vores ikoniske produkter

Eyes

Eyes

( 1 kommentarer )

Sheet Mask

Sheet Mask

go to top