OK

OK Cancel

Thank you

Close

En beroligende kur til en kløende hårbund

Scalp

Du behøver ikke leve med en kløende hårbund. For selvom det er en normal tilstand, som de fleste mennesker vil opleve i løbet af deres liv, så er der en nem løsning til at berolige den ubehagelige fornemmelse.

Mange mennesker lider af en sensitiv, tør og kløende hårbund. Det kan måske føles som om, at det er selve håret, der gør ondt, men det er faktisk hårbunden. Kløen kan blive fremprovokeret af stress, hormonforandringer, fødevareallergier, ekstreme vejrforhold eller fordi, vi ikke vasker hår og stimulerer hårbunden ofte nok. Symptomerne er ikke nødvendigvis synlige, men kan spænde fra en kløende fornemmelse, rødmen, stikken og stramhed til en dunkende eller brændende følelse. Det er en helt normal tilstand, men kan i visse tilfælde være ledsaget af skæl og i alvorlige tilfælde endda psoriasis.

Beroligende shampoo mod ubehag i hårbunden
Løsningen på ubehag i hårbunden er ikke kun at vaske hår oftere - du skal også bruge den rette shampoo. Dercos Ultra Soothing Shampoo til tørt hår og til normalt til fedtet hår er to produkter med SENSIRINE-komplex, C-vitamin og panthenol, der har dokumenteret beroligende effekt på irriteret hårbund. Anvend den ligesom normal shampoo, og brug den ofte for at få det bedste resultat.

Rensede shampoo til irriteret hårbund med skæl
Hvis du døjer med irriteret hårbund med skæl har Dercos Technique Anti-Skæl shampoo til tørt hår og til normalt og fedtet hår øjeblikkelig reducerende effekt på ubehag og synligt skæl. Inden for 6 uger efter første brug vil den hjælpe på tilbagevendende skæl. Hårbunden er rig på mikrober og mikrobiomer - naturlige organismer, der er tilstede i huden, og skæl opstår, når der er ubalance i disse. Med Selenium DS og salicylsyre vil Dercos' anti-bakterielle shampoo hjælpe med at rense og eksfoliere huden og bibeholde den naturlige balance i hårbundens mikrobiom.

Supplerende løsning til en kløende hårbund med psoriasis
Hvis du lider af psoriasis, skal du have behandling af en professionel. Men Dercos Technique PSOlution shampoo er udviklet specielt som supplement til at berolige en hårbund plaget af psoriasis. Den beroliger øjeblikkeligt ved at fjerne den prikkende fornemmelse og neutralisere ubalance. Den er udviklet med 5 % karbamid (UREA), der har en beroligende og nærende effekt på hårbunden, 2 % salicylsyre, der er antibakteriel og rensende, og glycerin, der fugter hårbunden og håret. Brug shampooen hver dag i to uger, for at opnå den fulde effekt.

Vælg den simple løsning og lad Dercos hjælpe dig med at berolige din irriterede hårbund uanset din hudtype eller tilstand.

Vores ikoniske produkter

Ultra-Beroligende Shampoo til normalt/fedtet hår

Ultra-Beroligende Shampoo til normalt/fedtet hår

go to top