OK

OK Cancel

Thank you

Close

Lad ikke sved holde dig tilbage

Deodorant

Det er godt for kroppen og vores sundhed at svede. For visse mennesker, der sveder ekstra meget, kan det dog være ubekvemt og generende. Med denne deodorant får alle en chance for at tage kontrollen over armhulerne tilbage.Lad os sige det én gang for alle: det er godt at svede. Sved er en ganske naturlig og nødvendig kropsmekanisme for at holde en sund og stabil kropstemperatur. Når kroppen bliver for varm begynder den at svede for dermed at slippe af med overflødig varme. Det er ikke noget pinlig i at svede – alle kroppe gør det.

Det, der dog giver sved sit dårlige ry, er lugten*. Men sved i sig selv er faktisk lugtfrit. Det er, når sveden kommer i kontakt med bakterier på huden og nedbrydes til syre, at den særlige lugt opstår. Denne proces er også naturlig, men kan stadig være ubehagelig – derfor er vi taknemmelige for antiperspirant deodoranter.

Lad antiperspiranter gøre deres arbejde
Antiperspirant deodoranter fungerer ved at mindske produktionen af sved og lugt, mens deodoranter, der ikke er antiperspirante, kun neutraliserer grim lugt uden af stoppe svedproduktionen – som derfor stadig giver våde plamager i armhulerne.

Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48T** er en antiperspirant deodorant med langvarig effekt på kraftig sved. Den er til alle, både mænd og kvinder, der generelt sveder meget eller får pludselige svedeture i løbet af dagen eller natten. Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48T er udviklet til sensitiv hud og efterlader huden frisk og blød uden at efterlade hvide mærker eller ubehag, samtidig med at den holder dig svedfri hele dagen.

Tag kontrol over dine armhuler
Unormal og overdreven svedtendens, også kaldet hyperhidrosis, er mere almindeligt end mange af os tror. Hyperhidrosis er en medicinsk tilstand, der karakteriseres ved en så stor svedproduktion, at det kan være socialt invaliderende. Det anslås, at op til 5,5 % af befolkningen i den vestlige verden lever med denne tilstand***. Og selvom det ikke er noget, der kan helbredes, kan den rigtige antiperspirant deodorant være et godt middel. Vi foreslår Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48H for langvarig beskyttelse mod kraftig sved. Hvis du er usikker eller bekymret, skal du altid konsultere en læge eller hudlæge.

*Tove Agner, speciallæge fra sundhet.dk: Sved. 19.08.2019. **Instrumental test, 30 volunteers. *** Klinisk Vejledning fra Dansk Dermatologisk Selskab: Klinisk vejledning for udredning og behandling af hyperhidrose. 2018.

Vores ikoniske produkter

Anti-Trace Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H

Anti-Trace Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H

( 20 kommentarer )

Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H mod kraftig sved

Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H mod kraftig sved

Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H til sensitiv hud

Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H til sensitiv hud

Beauty Deodorant Antiperspirant 48H

Beauty Deodorant Antiperspirant 48H

go to top