NEWVI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Foodlab - Vi har lavet lunch in a jar

Det  kan være svært at følge de sunde vaner, når hverdagen sætter ind, og frokosten ofte skal være noget, man kan snuppe i forbifarten. Men mad på farten behøver ikke at være lig med fastfood. Vi har været i køkkenet og lavet lunch in a jar, vores sunde go-to frokost med knasende sprøde grøntsager, som er sprængfyldt med vitaminer, og perfekt til når det gerne må gå lidt stærkt.

Det er vigtigt at passe på både det ydre, indre og mentale overskud, når man lever et liv på farten. Et godt sted at starte er med kosten, fordi det er essentielt for vores overordnede velvære at få vitaminer nok, så vi har energi til at klare dagens udfordringer og være den bedste version af os selv. Derfor kan det være en god idé at forberede sin frokost dagen før, så det er en no-brainer at snuppe den med i tasken, når du skal ud ad døren. Her er "lunch in a jar"perfekt, og du kan lave uendelige varianter, så den passer præcis til det, du har lyst til, om du så er til friske spinatblade, søde tomater, blød quinoa eller lækre speltkerner. Har du ekstra travlt og har brug for morgenmaden to-go, kan du med fordel lave et ekstra jar med chiagrød, overnight oats eller prøve vores blåbær og kokos smoothie. Prøv dig frem med nye kombinationer, og nyd et vitaminpakket måltid, der ser enormt indbydende ud, og booster dit velvære med næring.

En "lunch in a jar" er både super nem at tilberede, og nem at handle ind til. Alt vi skulle bruge var i den nærmeste Irma, og indkøbet var hurtigt overstået. Vi har samlet en guide til vores yndlings version af lunch in a jar - en sund og mættende version med fuldkornspasta.

Det skal du bruge:

(4 personer)

  • 350 gram fuldkornspasta
  • 100 gram feta
  • 1 squash
  • 1 rød peber
  • 10 små tomater
  • 1 pose pinjekerner
  • 4 spiseskefulde grøn pesto
  • En håndfuld friske ærter
  • Et bundt persille

Sådan gør du:

  • Kog pastaen til den er al dente, dvs. så der stadig er bid i pastaen. Sigt vandet fra og lad pastaen afkøle.
  • Dernæst varmer du en pande og rister dine pinjekerner til de er gyldne. Læg dem til side i en skål, mens de også afkøles.
  • Skær den røde peber i tynde strimler, halver tomaterne, skær fetaosten i tern og bælg ærterne. Skyl persillen, og skær den i mindre buketter.
  • Vi skal bruge ydersiden af squashen, som nemt laves til strimler med din kartoffelskræller. Kør ned langs squashen, til du har lavet strimler af hele ydersiden. Resten af squashen, kan du gemme til andre retter i løbet af ugen.
  • Nu er det tid til at samle pastasalaten! Brug en stor skål til at vende alle herlighederne sammen. Tilsæt pestoen og miks det godt rundt.
  • Put retten ned i en lille krukke, og lad det stå på køl natten over - så er der ekstra overskud og tid næste morgen, måske til en ansigtsmaske? I hvert fald er du klar til at #wintheday

Vores ikoniske produkt

Mest læste

go to top