CREMER OG ANSIGTSPLEJE HUD MED TENDENS TIL AKNE

Hudens barriere kan i puberteten, på grund af stress, usund mad eller hormonelle variationer forandres og lede til en overproduktion af aknefrembringende sebum, forstoppede porer og urenheder. Normaderm Ansigtscreme med salicylsyre og probiotiske fraktioner hjælper med at reducere bumser og hudorme. Hudens generelle udseende forbedres, og huden føles jævnere og beroliget med en sund glød.

Ofte stillede spørgsmål
Om HUD MED TENDENS TIL AKNE

S1: Hvilken ansigtscreme er bedst til hud med tendens til akne?

Normaderm Phytosolution Ansigtscreme fra Vichy er en effektiv ansigtscreme til hud med tendens til akne, der bidrager til at bekæmpe uren hud og synligt forbedrer huden teint og tekstur. Produktet bekæmper målrettet urenheder, hudorme og synlige porer.

S2: Hvor længe bør min creme mod uren hud blive siddende på ansigtet?

Ansigtscreme mod uren hud bør påføres, inden du går i seng og bør blive siddende natten over. Det er om natten, at huden fornyer sine celler og også der, den er mest aktiv. Derfor giver det god mening at bruge en ansigtscreme til uren hud med aktive ingredienser om aftenen.

S3: Hvordan påfører jeg creme til uren hud (hud med tendens til akne) i ansigtet?

Start din rutine med at rense huden med Vichys Normaderm Rensegel til hud med tendens til akne. Tryk 2 til 3 gange på pumpen og påfør huden cremen, der også tilfører fugt ved at nænsomt at massere den ind i huden og lade den trænge ind i 1-2 minutter.