MAERKET

DEDIKERET TIL VIDENSKAB OM SUND HUD

Main-title Brand

VICHY SKABER SPECIALISEREDE LØSNINGER, SOM GIVER STYRKE TIL KVINDER OG MÆND I ALLE LIVSSTADIER FOR AT MAKSIMERE HUDENS SYNLIGE SUNDHEDSTEGN.

ANBEFALET AF DERMATOLOGER

Vichy anbefales af 50.000 dermatologer over hele verden. Vi er eksperter i anti-ageing- og hårplejeløsninger. Kernen i vores formuleringer er Vichy Vulkansk Vand, rigt på mineraler, kombineret med dokumenterede aktive ingredienser for optimal effektivitet.

PIONERER INDEN FOR EKSPOSOMVIDENSKABEN

LØSNINGER TILPASSET HVER ENKELT LIVSSTADIE

Vichys mission er at levere løsninger til alle, kvinder og mænd, uanset deres huds og hovedbunds behov i alle aldre fra puberteten til overgangsalderen.

DOKUMENTEREDE AKTIVE INGREDIENSER

Exposomet er den videnskabelige forklaring på, hvordan menneskers liv påvirker huden. Det tager højde for de interne og eksterne faktorer, der påvirker hudens biologiske funktioner. Der er tre primære exposome-faktorer: miljømæssige faktorer, såsom UV-eksponering, klimaforandringer og forurening samt livsstilsfaktorer, såsom stress, ernæring, mangel på søvn og hormonelle variationer gennem livet. Miljø, livsstil og hormoner: Det er den samlede og indbyrdes påvirkning, der hjælper Vichy med at afkode og forudse hudens skiftende behov i alle livsfaser.