SHAMPOOER SKÆL

Uanset om der er tale om svamp eller en afkortet regenereringstid for hudcellerne i hovedbunden, kan skæl give anledning til kløe forårsaget af tørhed i hovedbunden samtidig med, at huden kan falde af i store, synlige fedtede flager. Dercos er den bedste skælshampoo, som reducerer ubehag og synlig skæl allerede efter første brug, og som hjælper med at forhindre, at det vender tilbage. Den er formuleret med aktive ingredienser som selendisulfid, mentol, ceramid og salicylsyre.

Ofte stillede spørgsmål
Om SKÆL

SP. 1: HVORDAN VIRKER SKÆLSHAMPOO?

Skælshampoo er fyldt med aktive ingredienser, der virker mod de forskellige årsager til skæl: Salicylsyre hjælper med at fjerne døde hudceller fra hovedbundens overflade, selen nedsætter tempoet for hudcellernes vækst i hovedbunden, og mentol har en rensende effekt. Lad skælshampooen virke et par minutter på huden, før du skyller den ud, så ingredienserne kan frigives og virke.

SP. 2: HVOR OFTE SKAL MAN BRUGE SKÆLSHAMPOO?

Skælshampoo kan erstatte din daglige shampoo, så du kan bruge den hver gang, du vasker hår. Undgå at vaske håret hver dag, da for hyppig hårvask kan medføre irritation og øge mængden af skæl. Når skællene er under kontrol, kan du nedsætte brugen af skælshampoo og skifte mellem den og en almindelig shampoo.

SP. 3: HVOR LANG TID GÅR DER, FØR SKÆLSHAMPOOEN VIRKER?

Nogle vil kunne se en stor forskel allerede efter 1-2 vaske. Da hver hovedbund er forskellig og reagerer forskelligt på de aktive ingredienser, kan det tage op til 1-2 uger for nogle personer, før de ser synlige forbedringer. Efter fire ugers brug, bør skællene være under fuld kontrol.