HÅRBALSAMMER

Mekanisk børstning og kemiske farvebehandlinger kan efterlade håret skrøbeligt og øge tab af hår. Vichys Energigivende hårbalsam fra Dercos-serien er spækket med vigtige aktive ingredienser som Aminexil samt B5- og B6-vitamin. Den er formuleret til at forbedre skrøbeligt hår og mindske filtret hår, så håret føles fugtet, glat, sundt og glansfuldt.

Ofte stillede spørgsmål
Om HÅRBALSAMMER

S1: Kan du lade balsam sidde i håret?

Ja, det kan du, men kun hvis der står, at det er en "leave-in" balsam specielt beregnet til at blive siddende. Denne type balsam påføres håndklæde-tørt hår lige inden, du styler det. Modsat almindelige balsammer, der skal skylles ud nogle minutter efter de er blevet påført, kan leave-in-balsammer give ekstra fugt og pleje til beskadiget hår og bidrage til, at knuder forsvinder.

S2: Er balsam godt for håret?

Hvis dit hår er tørt, beskadiget eller svært at rede, vil anvendelsen af balsam regenerere hårets fugt og gøre det glat og glansfuldt. Selv sundt hår har brug for balsam, da bestemte shampooer, stylingprodukter og forurening kan efterlade det skrøbeligt og tørt, og så er der større chance for, at det bliver beskadiget.

S3: Hvad gør hårbalsam ved dit hår?

Balsam er andet trin, når du vasker hår. Mens shampoo er designet specifikt til at rense hår for sved, døde hudceller og hårprodukter, gør balsam det blødere samt nemmere at håndtere og fjerne knuder. Det beskytter også håret fra at blive beskadiget.