MÆND

Fra puberteten til voksenlivet oplever mænd forskellige stadier af hudproblemer. Vichys hudplejeprodukter til mænd svarer alle hudbehov fra fedtet hud med urenheder med Normaderm-serien til tør og sensitiv hud med Minéral 89-serien. Liftactiv-serien fra Vichy hjælper aldrende hud med at bekæmpe synlige aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentpletter - og er samtidig velegnet til sensitiv hud.

Ofte stillede spørgsmål
Om MÆND

S1: Kan mænd bruge hudpleje til kvinder?

De kan de godt, men hudplejen vil ikke være lige så effektiv. Mænd har tykkere hud for at opretholde hårsækkene, der udskiller naturlige fedtstoffer. Mænds hud er ligeledes udsat for forskellige hormonelle variationer. Det er derfor bedst at anvende hudpleje tilpasset mænd, eller unisex hudpleje, som er dokumenteret effektiv til både mænd og kvinder.

S2: Hvor længe holder mænds hudpleje?

I de fleste tilfælde kan mænds hudplejeprodukter holde i op til et år, efter de er blevet åbnet. Kontrollér altid, at produktet ikke har en mistænkelig farve, konsistens eller lugt, inden du påfører det.

S3: Hvordan påbegynder jeg en hudplejerutine til mænd?

Mænd kan forbedre deres huds kvalitet ved at følge en daglig rutine, der består af: at rense huden, fugte den med et produkt indeholdende solfaktor og målrettet addressere specifikke hudbehov med et serum.