SHAMPOOER

Forurening, vejrforhold eller stress er blandt de daglige agressorer, der kan have en indflydelse på din hårmasse og din hovedbund og resultere i fedtet hår, skæl og hårtab. Dercos-serien fra Vichy har flere aktive shampooer, som effektivt renser håret og hovedbunden. Dercos Mineral Soft Shampoo med Vichy vulkansk vand renser håret mildt og får håret til at skinne fra rod til spids.

Ofte stillede spørgsmål
Om SHAMPOOER

S1: Hvad er en opklarende shampoo?

En opklarende shampoo bruger en unik formel, der som en magnet tiltrækker snavs, opløser det og skyller det ud med vandet. Modsat en almindelig shampoo, der rengør håret og hovedbunden, er opklarende shampooer egnet til at rense i dybden og til at blive brugt en gang imellem.

S2: Kan jeg bruge shampoo som showergel?

Nej, ikke rigtigt. En showergel indeholder fugtighedsbevarende, blødgørende og okklusive ingredienser, der bidrager til at fugte huden, mens shampooen indeholder plejende midler, der gør håret blødere og nemmere at rede. Selv om de begge fjerner olie og snavs, gør de det på forskellig vis, da shampoo efterlader en smule olie for at håret bliver blødt og skinnende.

S3: Bør du vaske hår med shampoo hver dag?

Det afhænger af forskellige faktorer. Vi anbefaler at vaske fedtet og tyndt hår dagligt. Hvis du bor i et område med høj luftfugtighed, hvis du dyrker meget motion eller bruger mange stylingprodukter, er det nødvendigt at vaske håret oftere end normalt.