Det drejer sig om følgende produkter:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Name of the product

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Product Cat. description

Sample

Material description

ECH LIFT AMP Inter 1.8ml

Code

MB223800

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Name of the product

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Product Cat. description

Finished Good

Material description

LIFT AMP 1.8 ml x30 EN FR NL

Code

MB167100

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Name of the product

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Product Cat. description

Finished Good

Material description

LIFT AMP 1,8 ml x10 DE/FR (IT)

Code

MB180500

EAN

30162990

Hvis du har spørgsmål om Liftactiv Peptide-C Ampuller, bedes du kontakte vores forbrugerrådgivning, Consumer Care, via kontaktformularen på vores hjemmeside: www.vichy.dk, på tlf. 80 20 06 07 eller e-mail: [email protected] eller besøge vores hjemmeside. I stedet for Liftactiv Peptide-C Ampuller kan vi anbefale Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C Serum, som opfylder lignende hudplejebehov. Produktet har en applikator, som er let at bruge.

OK

OK Cancel

Thank you

Close

10 Nordiske sommerfavoritter DEL 2

I første del kiggede vi blandt andet på miljøvenlige vandflasker, badetøj lavet af genbrugsplast og anti-sand solcreme. I dag kigger vi videre på flere skønne skandinaviske designs. Her på LeVICHYmag har vi mange forskellige ferieplaner. Men hvad enten sommeren byder på vacation eller staycation, er der 10 ting, vi ikke kan undvære, når sommerdagene skal tilbringes på stranden. Her er derfor inspiration til, hvordan du bliver strandklar på ægte Skandi-manér.

1. En strandtur uden et håndklæde, er som en skiferie uden sne. Med al den tid vi tilbringer på strandhåndklædet, med en god bog, eller musik i ørene, ønsker vi os et fint et af slagsen i god kvalitet. Vi har fundet et fra finske Marimekko i deres traditionelle mønster, der lever op til vores forventninger.

2. Det er lækkert at bade i de salte bølger, at dase under solens stråler og mærke sandet under de bare fødder, men sand, salt og sol kan godt virke udtørrende på huden. Derfor har vi altid  VICHY’s mineraliserende thermalske kildevandsspray i strandtasken. Den er perfekt til at opfriske huden i løbet af dagen og så indeholder den 15 forskellige mineraler, der både styrker huden og mindsker tørhed.

3. Danske Soft Rebels står bag denne fine kimono, som passer perfekt til en tur i isboden, eller til at gemme skuldrene væk, hvis du trænger til en pause fra de varme solstråler. Kimonoer er også oplagte til grillaftener, festivaler og fungerer ideelt som let overtøj på en lun sommeraften.

4. Vores fødder drømmer om at spankulere langs havnen og spise citronsorbet i dette fine par sandaler fra Billi Bi. Hælhøjden er perfekt til en storbyferie, hvor man både vil være smart og kunne bevæge sig rundt på urbane eventyr. Den fine beige nuance passer perfekt til sommergarderoben, men er du ekstra modig findes de også i røde eller slangeprint.

5. Så mangler vi bare noget at pakke alle de fine must-haves ned i, og her er vi faldet over denne taske fra svenske COS. Den er både minimalistisk og praktisk, og har en god størrelse til alle dine strandsager.

Vores ikoniske produkter

Vichy Mineraliserende Termalsk Kildevandsspray

Vichy Mineraliserende Termalsk Kildevandsspray

( 1 kommentarer )

go to top