OK

OK Cancel

Thank you

Close

En beroligende shampoo mod skæl og kløende hårbund

    
 

Hvad er skæl?

Hvad er skæl?


Mange mennesker lider af en sensitiv, tør og kløende hårbund. Og der kan være flere årsager til, at hovedbunden bliver irriteret. En af årsagerne kan være skæl.

Dercos Technique Anti-Skæl shampoo

Skæl er et meget almindeligt hovedbundsproblem, som rammer mellem 17 – 50 % af os alle sammen. Ofte bliver huden irriteret og kløende, og det kan måske føles som om, at selve håret gør ondt. Men faktisk er det forårsaget af en ubalance i huden.

Skæl opstår pga. en ubalance i hovedbundens sammensætning af de små mikroorganismer; propioni-bakterier, stafylokokker og gærsvampen, Malassezia, som findes naturligt i huden. Skæl bliver fremprovokeret af en overproduktion af gærsvamp og giver en hurtigere produktion af hudceller, der ligger sig i lag og plamager og skaller af som døde hudceller.

Kløe i hovedbunden kan også være fremprovokeret af andre årsager som f.eks. stress, hormonforandringer, fødevareallergier, ekstreme vejrforhold, eller fordi vi ikke skylder shampooen ordentligt ud, når vi vasker håret.

Symptomerne er ikke nødvendigvis synlige, men kan spænde fra en kløende fornemmelse, rødmen, stikken og stramhed til en dunkende eller brændende følelse.


 

Rensende shampoo til hovedbund med skæl

Vichy tilbyder to forskellige skælshampooer til dig, der døjer med skæl, afhængig af din hårtype. Dercos Technique Anti-Skæl shampoo til tørt hår ogDercos Technique Anti-skæl Shampoo til normalt/fedtet hår. Begge shampooer har en reducerende effekt på synligt skæl inden for 6 uger og forebygger mod tilbagevendende skæl efter første brug.

Dercos Technique Anti-Skæl ShampooerDen plejende formulering genopretter hovedbundens naturlige balance

Hårbundens mikrobiom er rig på naturlige organismer, der hjælper med at opretholde hudens balance og styrke hudens naturlige forsvar. Skæl opstår, når der er ubalance i disse. Med Selenium DS-teknologi og salicylsyre vil Dercos Techniques anti-skæl formulering hjælpe med at rense og eksfoliere huden og opretholde den naturlige balance i hårbundens mikrobiom.

Takket være 1 % selendisulfid og 1% salicylsyre renses hårbunden og synlige skæl reduceres med op til 100 %. Selenium DS-teknologien fjerner skæl efter første brug uden at udtørre håret.

Skælshampooens plejende formulering styrker den naturlige hudbarriere og forbygger tilbagevendende skæl. Den egner sig til både mænd og kvinder med sensitiv hovedbund, som ønsker at slippe af med skæl og irritation i hovedbunden**.

Brug shampooen dagligt i 4 uger og herefter én gang om ugen for at sikre langvarig vedligeholdelse. Påfør skælshampooen i vådt hår. Massér forsigtigt produktet ind i hovedbunden, og lad det virke i to minutter. Skyl derefter shampooen ud. Undgå direkte kontakt med øjnene.

Beroligende shampoo mod ubehag i hårbunden

Løsningen på ubehag i hårbunden er ikke kun at vaske hår oftere - du skal også bruge den rette shampoo, som beroliger huden og hjælper med at opretholde den naturlige balance i hovedbunden.

Med Vichys ultraberoligende shampoo kan du give din hovedbund den beroligende pleje, den har brug for. Uanset hvilken hårtype du har. Dercos Technique Ultra Beroligende Shampoo til tørt hår er et godt valg for dig med en følsom hovedbund, som gerne vil tilføre fugt til håret og lindre den ubehagelige fornemmelse Dercos Technique Ultra Beroligende Shampoo til normalt/fedtet hår er til dig, der har tendens til at få fedtet hår.

Begge shampooer indeholder SENSIRINE-komplex, glycerin og panthenol, der har dokumenteret beroligende effekt på irriteret hovedbund.
Anvend den beroligende shampoo ligesom en normal shampoo, og brug den ved hver hårvask for at få det bedste resultat.


Dercos Technique Ultra Beroligende Shampoo

Supplerende hårpleje til en kløende hårbund med psoriasis


Hvis du lider af psoriasis, skal du have behandling af en professionel.
Men Dercos Technique PSOlution shampoo er udviklet specielt som supplement til at berolige en hårbund plaget af psoriasis. Den beroliger øjeblikkeligt ved at fjerne den prikkende fornemmelse, styrker den svækkede hårbund og modvirker ubalancen.

Dercos Technique Psolution Shampoo

Den plejende formulering af aktive ingredienser er beriget med 5 % karbamid (UREA), der har en beroligende og nærende effekt på hårbunden, 2 % salicylsyre, der er antibakteriel og rensende, og glycerin, der fugter hårbunden og håret.

Shampooen har en øjeblikkelig beroligende effekt. Efter blot en uges brug vil synlige plamager være reduceret, og kvaliteten af huden i hovedbunden vil være markant forbedret og se sundere ud. Den fugter og blødgør håret og efterlader det mere glansfuldt med en hypoallergen-formel, der egner sig til alle hudtyper, selv sensitiv hovedbund***. Brug shampooen hver dag i to uger for at opnå den fulde effekt.
Find en beroligende shampoo til alle behov

Uanset hvad dit behov er, har vi en shampoo i vores Dercos Technique-serie, som hjælper med at genoprette balancen i hovedbunden. Vælg den simple løsning, og lad Dercos hjælpe dig med at berolige din hårbund uanset din hudtype eller tilstand.

* Forbrugertestet af 44 personer.     
** Forbrugertestet af 45 personer efter 4 ugers brug.
*** Forbrugertestet af 52 personer

 

Vores ikoniske produkter

Ultra-Beroligende Shampoo til normalt/fedtet hår

Ultra-Beroligende Shampoo til normalt/fedtet hår

go to top