OK

OK Cancel

Thank you

Close

Er din hud beskyttet på stranden?

I Danmark er vi heldige! Om sommeren kan vi nyde lange dage på stranden og lytte til de afslappende og fredfyldte bølger. Alt sammen takket være vore lange kystlinjer og mange ferskvandssøer. Men vidste du, at eksempelvis sand, vind, vand og salt er faktorer, som kan svække din solbeskyttelse?

Saltvand og klorvand

Efter et dyp i havet føler du dig både mere nedkølet og friskere, men glem ikke at din solbeskyttelse også trænger til en opfriskning. Et kort øjeblik i vandet kan nemlig reducere den beskyttende effekt. For at huden ikke skal blive udtørret på stranden, bør du vælge en solcreme, der har en fugtgivende og multi-beskyttende formel, som for eksempelCapital Soleil Multi-Protection Milk SPF50+ og Capital Soleil Anti-Dehydration Spray SPF30.

Sand

Når du ligger på dit håndklæde eller i sandet, skal du være ekstra forsigtig. Din solbeskyttelse kan nemlig blive svækket, når huden gnides mod håndklædet eller sandet. Desuden reflekterer selve sandet UV-strålerne, også når du opholder dig i skyggen under en parasol.

Vind

Når du har lagt dig på dit håndklæde i skyggen af parasollen, kan en kølig havbrise gøre dig behageligt til mode. Dette er en af fordelene ved at befinde sig ved havet, men også en udfordring for din hud, da den kan blive udtørret af vinden.

Meget mere end SPF

Stol ikke på de gamle solråd! Din solbeskyttelse påvirkes af meget mere end den tid, du tilbringer i solen. Der skal altså mere end SPF til at beskytte din hud! Derfor er det måske på tide at opdatere din SPF og dine solrutiner, så du tilpasser dem efter hvornår og hvordan, du planlægger at tilbringe dine timer i solen.

Beskyt din hud i solen

Når du vælger en bredspektreret solcreme med høj solbeskyttelsesfaktor som NYHEDERNE Capital Soleil Multi-Protection Milk SPF50+ og Capital Soleil Anti-Dehydration Spray SPF30 får du solbeskyttelse med en multi-beskyttende formel. De holder din hud beskyttet mod både UV-stråler og de faktorer på stranden, som kan svække solbeskyttelsen. Den fugtgivende hyaluronsyre og det termalske kildevand fra Vichy, som du finder i den sand- og vandresistente formel i Capital Soleil Multi-Protection Milk SPF50+, forhindrer din hud i at blive udtørret af vind, salt og klor. Den kan desuden anvendes på sensitiv hud. Med et praktisk mundstykke er Capital Soleil Anti-Dehydration Spray SPF30 nem at påføre både på kroppen og i ansigtet. Den fugtgivende formel reducerer risikoen for udtørring som forårsages af salt og klor. Den er desuden vandresistent og kan anvendes på sensitiv hud.

Beach Protect

Præcis som modstandskraften i vores hud, er havet og vores strande noget, vi må beskytte og bevare. Alle ingredienser i Capital Soleil Multi-Protection Milk SPF50+ og Capital Soleil Anti-Dehydration Spray SPF30 er særligt udvalgt fra deres påvirkning på miljøet inden for tre vigtige kriterier: respekt for livet i havet, bionedbrydelighed og genanvenelse.

Vores ikoniske produkter

Beach Protect - Multi-protection milk - SPF 50+

Beach Protect - Multi-protection milk - SPF 50+

Solcreme

Beach Protect - Anti-Dehydration Spray - SPF 30

Beach Protect - Anti-Dehydration Spray - SPF 30

Solcreme

Hydrating Protective Water SPF 30

Hydrating Protective Water SPF 30

go to top