OK

OK Cancel

Thank you

Close

Fedtet og uren hud har brug for pleje hele dagen

Vmag_Normaderm
Vmag_Normaderm

For dem af os med fedtet hud er både indre og ydre belastninger, såsom forurening og UV-stråler, velkendte faktorer, der kan påvirke huden. Det kan føre til tilstoppede porer og forårsage urenheder, hudorme og give tendens til akne. En mindre kendt faktor er den konstante udskillelse af talg fra huden, der ændrer sig i løbet af dagen, og har sit højdepunkt midt på dagen. Sammen med de øvrige faktorer kan dette få huden til at fremstå fedtet og uren. Og det er derfor vi bør have en god hudplejerutine, der varer hele dagen.   Her finder du, som har fedtet og uren hud, en anbefalet hudplejerutine.

Giv din hud en god start på dagen

Om morgenen er huden ren, neutral og mest følsom. Derfor skal den forberedes på dagen, der kommer, og beskyttes mod de faktorer, der kan påvirke den, f.eks. de UV-stråler og forurening vi udsættes for på vej på arbejde, eller når vi bevæger os rundt i byen. Begynd din daglige hudplejerutine med den NYE Vichy Normaderm Phytosolution Matterende Rens. Rensen indeholder salicylsyre, vulkansk perlite, ler og kul. Og når den anvendes dagligt modvirker den, at huden ser fedtet ud. Bagefter giver du hudet et boost med Vichy Minéral 89 Booster. Formularen, der indeholder hyaluronsyre, styrker hudens barriere mod eksterne faktorer og skaber en god base for make-up. Når din hud er renset og boostet, er det tid til at beskytte den. Normaderm Phytosolution Dobbelt-korrigerende Daglig Pleje indeholder også salicylsyre samt probiotisk bifidus, der får din hud til at fremstå mat samtidig med, at den fugter og giver glød.

Plej huden hele dagen

Produktionen af talg vil øges i løbet af dagen og toppe midt på dagen. På det tidspunkt har du måske ikke særlig meget tid til at pleje huden mellem møder, undervisning eller andre pligter. Men med bare et par spray af den NYE Vichy Normaderm Phytosolution Matterende Mist vil fedtet hud fremstå mere mat, hvor som helst og når som helst på dagen. Det innovative produkt kan anvendes på farten og er udviklet specielt til fedtet hud for at få huden til at fremstå frisk og mere mat.

Giv huden en god nat

For nogle er fedtet hud ensbetydende med bumser, hudorme og urenheder, for andre betyder det, at huden har en tendens til akne. Nogle dage kan urenheder være helt umulige at undgå, men ikke at mindske. Den NYE Vichy Normaderm S.O.S Anti-Spot udtørrer urenheder og bumser over natten og forbereder huden til næste dag.   Med Normaderm-produktserien som en del af din daglige hudplejerutine vil din fedtede hud få den bedste dag. Hvis du vil vide mere om årsagerne til uren hud og hud med tendens til akne, kan du læse artiklen: Forstå din fedtede og urene hud og tag dig godt af den.

VICHY

Vores ikoniske produkter

S.O.S Sulfur Anti-spot Paste

S.O.S Sulfur Anti-spot Paste

go to top