OK

OK Cancel

Thank you

Close

Frigør hudens potentiale og behold et ungdommeligt udseende!

Liftactiv Collagen Specialist. Liftactiv Hyalu Mask. Liftactiv AOX 10-day skin cure. Brug dem sammen og giv dig selv en effektive anti-age-hudplejerutine. Læs videre og find ud af hvorfor!

Liftactiv Collagen Specialist: Retter op på aldringstegn forårsaget af tab af kollagen.

Når produktionen af kollagen aftager, kan det medføre rynker og slap hud, ligesom konturerne i ansigtet kan blive mindre definerede. Kort sagt: Huden ældes. Den avancerede formel bag Liftactiv Collagen Specialist modvirker 100% af hudens aldringstegn såsom rynker og pigmentpletter, tab af spændstighed og udefineret ansigtskontur. Brug den dagligt og få synlige resultater dag for dag, uge for uge.

Liftactiv Hyalu Mask: Kompenserer for det naturlige tab af hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et molekyle, der produceres naturligt i kroppen og er i stand til at tilføre huden 1000 gange sin egen vægt i vand. Med alderen falder niveauet af hyaluronsyre - men med vores nye Liftactiv Hyalu Mask kan du øge mængden af hyaluronsyre i din hud.

Formularen kombinerer lette og tunge molekyler, der på forskellig vis fugter og giver fylde. De store molekyler bearbejder hudens ydre lag ved at styrke hudens barrierefunktion. De lettere molekyler absorberes hurtigere og genopretter hudens fleksibilitet og dermed også dens ungdommelighed.

Liftactiv AOX 10-day skin cure: Forkæl dig selv med en behandling med antioxidanter

En travl eller hektisk livsstil kan føre til oxidativ stress, der kan ses på din hud. Det samme gælder UV-stråling, forurening og dårlig kost. Oxidativ stress kan få din hud til at føles træt og kedelig, og kan være med til at forstærke nedbrydningen af kollagen og hyalyronsyre.

AOX 10-day skin cure indeholder en høj koncentration af antioxidanter såsom vitamin C, der modvirker oxidativ stress. Brug den i 10 dage og oplev hvordan din bliver mere udhvilet og får mere glød.

Her er din rutine

Hvis du vil beholde et ungdommeligt udseende, er der ikke noget der hedder enkle rutiner. Med alderen bliver behovene mere komplekse, og det samme gælder den optimale rutine. Med denne hudplejerutine i 3 trin kommer du langt:

1. Brug Liftactiv Collagen Specialist om morgenen og om aftenen. En creme mod pigmentpletter, mangel på fylde - og alle de aldringstegn der skyldes tab af kollagen.
2. Brug Liftactiv Hyalu Mask 1-3 timer hver uge for at kompensere for hudens naturlige tab hyaluronsyre.
3. Brug Liftactiv AOX 10-day skin cure ti dage i træk, når din hud har behov for et ekstra boost for at få et mere udhvilet og strålende udseende.


VICHY
Vores ikoniske produkter

AOX 10 Dages-Hudplejekur

AOX 10 Dages-Hudplejekur

go to top