NEW  VI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE  LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

Vichy forpligter sig til at hemmeligholde de persondata, som du fremsender via denne formular. De personlige data, som indsamles via denne formular, behandles elektronisk af Vichy og har alene til formål at administrere din registrering og forbrugernes tilkendegivelser. I forbindelse med denne behandling accepterer jeg, at mine data overføres til datterselskaber uden for EU, som ikke alle råder over et passende beskyttelsesniveau med hensyn til datalovgivning og friheder.

Du har ret til at få adgang til, anmode om korrektion og sletning af de data, der vedrører dig. Du kan til enhver tid udnytte denne ret ved at sende en mail til  [email protected]

Du kan til enhver tid læse vores politik vedrørende beskyttelse af persondata samt vores ansvarsfraskrivelse.

OK

OKCancel

Thank you

Close
MØRKE RANDER OG POSER UNDER ØJNENE

MØRKE RANDER OG POSER UNDER ØJNENE

Hvordan kan du slippe af med mørke rande og poser under øjnene for altid? Det er et af de hyppigst stillede spørgsmål blandt kvinder i alle aldre. Hver morgen forsøger vi at skjule de mørke rande og poserne under øjnene, for de får os til at se trætte ud.

Det er på tide at finde ud af, hvorfor de opstår, hvordan man kan undgå dem, og hvilke øjenprodukter der kan få dem til at forsvinde.

Sig farvel til mørke rande og poser under øjnene.

    go to top