OK

OK Cancel

Thank you

Close

Redaktionen tester: Minéral 89

Vi tænker ofte på hudens som en vigtig del af vores skønhed, men hudens funktion er også at beskytte os mod vores omgivelser - forurening, oxidativ stress, UV-stråler og træthed - også kaldet exposome, er alt sammen med til at påvirke hudens tilstand og udseende. Din hud kæmper hver dag, men nu kan du styrke den på en ny unik måde med Minéal 89 Skin Booster. Men hvad er en skin booster, hvordan bruger man den, og virker den overhovedet? Det kan du få svar på nu, for hele redaktionen har testet VICHY’s Minéral 89 Skin Booster, og vi deler her vores oplevelser med dig.

Hvad er Minéral 89 Skin Booster og hvordan virker den?

En Skin Booster er en helt ny type hudpleje - en daglig booster, der gør huden stærkere for hver dag, samtidigt med, at den binder fugten i huden. Og så fungerer Minéral 89 lidt som en "skin prep" da den forbereder din hud til din efterfølgende hudplejerutine. Resultatet? En hud med en frisk og sund glød, der er gennemfugtet hele dagen, uden du behøver at gøre de store anstrengelser. Alt det kræver er, at du påfører Minéral 89 morgen og aften før rens og inden serum og creme. Den lette geleagtige konsistens bliver hurtigt absorberet i huden uden at fedte, og siden boosteren kun indeholder 11 ingredienser, er den god til alle hudtyper, også sensitiv hud. Det unikke ved Minéral 89 er den høje koncentration af Vichy’s termalske kildevand, der er hentet i det vulkanske område, Auvergne. Det termalske kildevand er rig på 15 mineraler og har dokumenteret effekt på huden - ligesom hyaluronsyre, den anden hovedkomponent i skin boosteren. Men vent? sagde vi lige, at der kun var 11 ingredienser i, hvoraf en af dem er vand? Ja, det gjorde vi, men det er langt fra almindeligt vand, som du kan læse om i artiklen her. Derfor var vi på redaktionen enormt spændte på at teste Minéral 89.

Sådan bruger du den:

Start med at rense dit ansigt grundigt, og afslut eventuelt derefter med en skintonic. Derefter påfører du 1-2 pumps af Minéral 89 på ansigtshuden. Brug fingrene til at påføre den - start i midten, og arbejd dig langsomt udad mens du masserer boosteren ind i huden med cirkulære bevægelser. Vær ikke bange for, at duppe lidt Minéral 89 omkring øjenomgivelserne og på øjenlåget også. Giv boosteren et øjeblik til at absorbere, og supplér med serum og dag/natcreme alt efter behov, eksempelvis VICHY SLOW ÂGE dagcreme med SPF 25 til normal/kombineret hud, eller VICHY AQUALIA serum, hvis du vil give din hud endnu mere fugt nu at vi rammer det kolde vinter. Følg denne rutine både morgen og aften for det bedste resultat.

Dette er vores indtryk efter to ugers brug

Maren: Jeg har tendens til fedtet hud, og derfor foretrækker jeg klart cremer med let geleagtig konsistens, og undgår for det meste at bruge natcreme af samme årsag. Derfor er jeg også glad for konsistensen af Minéral 89. Jeg bruger den hver morgen/aften efter skin-tonic, og jeg synes, at det føles rigtig godt. Den er nem og behagelig at påføre og man behøver kun en lille smule. Jeg føler, at min hud er mere frisk, føles mindre fedtet. Jeg har ikke så mange steps i min hudplejerutine, men dette var en nem tilføjelse der gør at jeg føler jeg har været god ved min hud, når jeg går i seng. Når jeg har Minéral 89 på, synes jeg egentlig, at jeg har fin nok hud til at gå uden sminke. Og så er det jo et plus, at selve flakonen ser eksklusiv ud og pynter på badeværelseshylden.

Emilie: Jeg har meget sensitiv hud, som især om vinteren har tendens til at slå lidt ud og blive irriteret, men jeg har slet ikke kunnet mærke nogen irritation, efter jeg har brugt Minéral 89. Når jeg bruger den inden min natcreme, synes jeg også, at cremen trænger bedre ind i huden, og jeg føler, at jeg får mere ud af mine plejeprodukter. Jeg synes, jeg har kunnet mærke en forskel på min hud, der føles mere klar til at klare det lidt hårde vintervejr vi har i Skandinavien - huden føles mere frisk og fugtet. Jeg tror, det bliver min nye must-have i beautyrutinen. Jeg bruger bare et lille pump, som rækker til hele ansigtet, og jeg bruger den faktisk også lidt som en primer, og nogle gange, hvis jeg ikke har make-up på, tager jeg den på en ekstra gang i løbet af dagen, bare fordi det føles så dejligt.

Karin: Min hud er kombineret, med tendens til at fedte i panden, men samtidig er den lidt tør på kinderne. Jeg synes, at boosteren er rigtig god til min hud, fordi man bliver fugtet igennem uden at blive fedtet, og jeg synes også, at huden ser mere fyldig eller “plump” ud. Huden ser friskere ud, og nu her hvor det er blevet koldere, plejer jeg at blive ekstra tør på kinderne, men ikke når jeg bruger Minéral 89, selvom det bare er en lille dråbe. Jeg bruger den hver morgen efter rens, og hver aften efter jeg har påført min IDÈALIA Nat Peeling, som vi testede til sidste beautytalk, og som jeg stadig er glad for. Jeg synes generelt, at min make-up holder bedre og er pænere på, efter jeg har brugt Minéral 89, og ligesom de andre, har jeg også oplevet, at mine cremer bliver absorberet hurtigere i huden.

Michelle: Jeg har normal/kombineret hud, men det sidste stykke tid, har min hud været stresset og plaget af store porer, grov hudstruktur og fedtede pletter, men efter jeg har testet Minéral 89 har jeg faktisk fået flere komplimenter for min huds udseende, og jeg synes selv at kunne se en klar forskel. Min huds struktur er blevet finere, er blevet blødere og min BB-cream er meget pænere på huden. Jeg bruger Minéral 89 hver morgen og aften efter min rens, men inden serum og creme. Jeg er vild med den lette konsistens, og at den trænger så hurtigt ind i huden. Det er vigtigt for mig, at det ikke er noget der fedter og “kvæler” huden, så jeg har været rigtig glad for den, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal investere i flaske nr. 2, når denne her er brugt op. Jeg synes virkeligt den har gjort en forskel, og man kan mærke, at den tilfører fugt til huden.

go to top