OK

OK Cancel

Thank you

Close

Sæt fokus på din hals

Har du en god hudplejerutine til dit ansigt, men mangler en til din hals? Udover dit ansigt og hænder er din hals den mest synlige del af dig. Måske er det på tide at forkæle den med mere opmærksomhed og sikre, at den ser lige så godt ud som resten af dig gør.

I takt med at du bliver ældre, bliver aldringstegn også mere synlige. Huden bliver tyndere og mindre fast, antallet af rynker stiger og dine ansigtstræk bliver mindre markeret. Og fordi huden på halsen naturligt er tyndere end den i ansigtet, er halsen netop et af de områder, der bliver mest påvirket af forandringerne, når man er i overgangsalderen.

Fokusér på din hals i overgangsalderen

Siden 1992 har Vichy været pioner, når det kommer til at forstå kvinders hud i og efter overgangsalderen. Og vi stræber efter at kompensere for de virkninger overgangsalderen har på huden. Det seneste skud på stammen i Neovadiol-serien er Phytosculpt Hals & Ansigtskonturer, der hjælper med at opstramme, forme og revitalisere huden på halsen og konturerne i ansigtet. Formelen indeholder flere fedtholdige ingredienser, som kan hjælpe med at give velvære og fugt til alle hudtyper.

Nyd en effektiv massage

For at få de bedste resultater ved brug af Neovadiol Phytosculpt cremen til hals og ansigtskonturer, kan du give dig selv en blid massage. Uanset om du ønsker at opstramme, tone eller forme din hals og ansigtskonturer, så er der et par tips og tricks, som du bør kende. Disse tips kan hjælpe med at ramme specifikke hudbehov og give endnu bedre resultater.

Neovadiol Phytosculpts rige konsistens gør det muligt at massere halsen og ansigtskonturerne uden, at huden bliver fedtet eller klæbrig, men i stedet føles dejlig blød med længerevarende resultater.

Sådan bruger du Neovadiol Phytosculpt

Start med at varme produktet op mellem dine hænder. Cremen skifter konsistens. Den vil smelte ind i huden og gøre det lettere at massere din hals og ansigtskonturer. Når cremen køler ned, forvandles teksturen til en film, der løfter og opstrammer huden.

For at opstramme

Påfør cremen med højre hånd på venstre side af halsen ved at bruge cirkulære bevægelser. Massér cremen fra midt på halsen langs kæbelinjen. Gentag bevægelsen på modsatte side.

For at tone

Brug begge hænder til at påføre cremen. Niv blidt i huden med fingrene. Start fra midten af hagen og arbejd dig langsomt ud mod kinderne.

For at forme

Brug begge hænder til at påføre cremen og gøre huden under hagen og langs kæbepartiet glattere med et fast tryk fra midten af hagen og ud mod ørerne.

Pas på din hud i overgangsalderen

Neovadiol Peri Menopause series udviklet særligt til kvinder i overgangsalderen, der gerne vil have en mere fyldig og spændstig hud med glød. Produkterne i serien fokuserer på at forstærke elasticitet, fasthed og samtidig give fugt til huden med komfortable og opfriskende teksturer.

Brug Neovadiol Peri Menopause til ansigtet, inden du bruger  Neovadiol Phytosculpt creme til hals og ansigtskonturer for endnu bedre resultater.

Alle forandringer i livet giver nye muligheder, og selvom det tager tid at vænne sig til forandringer, så udvider det også vores horisont.

VICHY

Vores ikoniske produkter

Rose Platinium

Rose Platinium

Styrkende og revitaliserende dagcreme

go to top