OK

OK Cancel

Thank you

Close

Sådan kommer du tilbage til gode skønhedsrutiner efter sommeren

En god, lang sommer gør meget godt for vores hud. Solen fylder os med D-vitamin, vi drikker masser af vand, spiser grønt og bevæger os mere. Men nu banker efteråret og vinteren på døren, og huden står over for nye udfordringer. For når årstiden skifter, gør din huds behov det også.

De kolde måneder nærmer sig, og det er ved at være tid til en udskiftning i garderoben. Striktrøjerne og overgangsjakken skal frem, så vi kan holde varmen imens vi kigger på, at naturen ændrer sine farver. Efteråret er en smuk tid. Men det er også en tid, der kan være hård for vores hud. Kombinationen af den bidende kulde udenfor og den varme radiatorvarme indenfor, kan nemlig sætte sig spor i form af dehydreret hud. Det er derfor ekstra vigtigt, at du husker på de gode rutiner i den kommende sæson.

Gode ritualer er nøglen til en god hudpleje

Om sommeren er du måske fristet til at forsømme din aftenrutine en smule. Vi kender det alle. Efter en lun sommeraften i haven, føles det mindre fornøjeligt at skulle fjerne sin makeup inden sengetid. Og efter en lang dag på stranden kun iført bikini og solcreme, er det eneste du tænker på grillede majskolber i haven med familien, et glas lemonade og en god nats søvn. Det er sundt med det afbræk, vi får om sommeren, men når hverdagens trummerum igen banker på, er det vigtigt at komme tilbage til de gode ritualer. Heldigvis er der nogle simple hudplejeritualer, du kan følge, hvis du ønsker en god start på efteråret.

Rens huden

Først og fremmest er det vigtigt, at du renser din hud og fjerner din makeup. Når du renser huden om aftenen, er du også med til at fjerne de forureningspartikler og snavs, som kan sætte sig fast i løbet af dagen, når du fx har cyklet på arbejde. Og når du renser den om morgenen, er det for at fjerne nattens sebum og sved, så du får det mest optimale ud af din serum og dagcreme. Her i efteråret kan det være en fordel at skifte til VICHY’s non-rinse ansigtsrens Pureté Thermale, som ikke skal fjernes med vand efter brug. 3-i-1 produktet renser huden i bare ét trin og er en kombination af rensemælk, skintonic og øjenmakeup-fjerner. Renser effektivt huden for urenheder, forurenende partikler, og har en mere fugtgivende effekt.

Giv din hud fugt

I løbet af sommeren er det nemmere at være i balance. Vi fortaber os ikke ligeså nemt i arbejde foran computeren, vi spiser mere let og er mere afslappede. Det bidrager alt sammen positivt til din hud og din velvære. I de kolde måneder kræver det derimod, at vi er lidt mere omhyggelige med vores rutiner, for at opnå samme gode følelse. Grundet de ydre påvirkninger, som din hud udsættes for, når kalenderen siger efterår, er det vigtigt, at du kontinuerligt husker at fugte din hud. Fugt er nemlig en modingrediens til de udfordringer din hud møder, når sæsonen skifter. Du bør derfor gøre det til et rituale at påfører en god og hydrerende booster og natcreme inden sengetid. Brug MINÉRAL 89 boosteren som er en daglig booster, der gør huden mere modstandsdygtig over for eksterne påvirkninger, året rundt. Den giver fugt, fylde og en sund glød til huden. Bagefter påfører du din natcreme fra fx Idéalia Natcreme eller Aqualia Thermal Spa Natcreme.

Beskyt din hud dagligt mod UV-stråler!

Du har selvfølgelig husket at bruge solcreme i løbet af sommeren. Men nu er det efterår, og du har længe glemt alt om at påføre dig den beskyttende creme. Det er dog en misforståelse, at UV-stråler  kun skader om sommeren, og selv på de overskyede dage, bør du beskytte din hud mod disse. Et godt tip er at bruge en god dagcreme, der indeholder UVB og UVA beskyttelse, da specielt de sidste er en af de vigtigste årsag til hudens ældring. VICHY’s Slow Âge serie løser dette behov optimalt. Serien indeholder indeholder hele to dagcremer med SPF, som både beskytter og fugter din hud, hvilket er en essentiel kombination, hvis du vil gå efteråret i møde på bedste vis. Mange af vores dagcremer findes både en let og rig variant, og du kan med fordel prøve en rigere creme om vinteren.

Husk dig selv

I en travl hverdag må du ikke glemme de små ritualer. Det er vigtigt, at du prioriterer tid til pleje og velvære, hvis du gerne vil være den bedste udgave af dig selv. Sommetider kan det blot dreje sig om et par minutter, hvor du påfører dig en lækker ansigtsmaske og slapper af med en god bog. Din hud har brug for ekstra fugt om vinteren og derfor er det en god idé at bruge en ansigtsmaske, et par gange om ugen. Brug fx VICHY's Fugtgivende Maske og nyd duften af grøn thé, jasmin og bambus. Den fugtgivende maske beroliger huden og giver en behagelig og opfriskende virkning.

Vores ikoniske produkter

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

<span><span>Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)</span></span>

Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)

go to top