OK

OK Cancel

Thank you

Close

Solbeskyttelse - et musthave i din hudpleje året rundt

På cykel gennem byen en efterårsmorgen, på løbestien i den lokale park, på legepladsen med dine børn og en kop varm kaffe-to-go. I takt med kalenderen står på efterår, tænker de færreste af os på solbeskyttelse og det bør du genoverveje.

Selvom man ikke skulle tro det, trænger solstrålerne gennem både gråvejr og regn også her i norden. Det betyder, at vi er eksponeret for solens skadelige UVA og UVB stråler året rundt, derfor er det en rigtig god idé at bruge beskyttelse hele året, hvis du vil sikre, at din hud ældes med ynde. Eksponering for UVA stråler er nemlig hovedårsagen til, at huden ældes, da de påvirker hudens kollagen og elastin fibre, som er det, der holder huden smidig.

Smuk hud hele livet

Det handler ikke om, at stoppe med at ældes, men at ældes med ynde, og dét kan vi gøre ved at beskytte og styrke huden. Derfor har VICHY på baggrund af 9 års forskning udviklet SLOW ÂGE serien, som du måske har læst om på leVICHYmag, så du ikke behøver at vælge mellem beskyttelse og velplejet hud. Serien indeholder en let ansigtscreme med SPF25 til alle slags hudtyper og  en rigere ansigtscreme med SPF30, for ogsa har UVA beskyttelse samt, en øjencreme, som modvirker tørhed og poser under øjnene. Fælles for cremerne er, at de sænker forekomsten af aldringstegn med indholdet af baicalin antioxidant rotekstrakt + bifidus fra probiotika og Vichy Thermalsk kildevand. Du skal blot påføre cremen på nyrenset hud, lukke øjnene og nyde den lette rene duft.

Opgradér din make-up pung

Nu har du en smuk og fugtet base, som er klar til make-up. Vil du booste din hud med ekstra beskyttelse og en flot ensartet finish? Eller ringede vækkeuret lidt for sent i morges, og skal det hele gå lidt stærkt? Så er VICHY’s IDÉALIA BB Cream det multitaskende produkt, der bør få en fast plads i din make-up pung. IDÉALIA BB Cream. Den udjævner hudtonen som en let/medium dækkende foundation og så indeholder den SPF25. Cremen er perfekt til at have med på farten, blender nemt ind i huden, og tager blot to minutter at lægge flot på i toget, foran et toiletspejl eller hvor end du måtte være.

På redaktionen er den blevet en favorit til hverdagens mere naturlige make-up, men også som primer under en flot festmakeup. Hvis du kun skal vælge ét hudpleje/make-up produkt i dag, så lad det være VICHY’s IDÉALIA BB Cream. Din hud vil takke dig for det!

Vores ikoniske produkter

<span><span>Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)</span></span>

Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

go to top