NEW  VI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE  LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

Vichy forpligter sig til at hemmeligholde de persondata, som du fremsender via denne formular. De personlige data, som indsamles via denne formular, behandles elektronisk af Vichy og har alene til formål at administrere din registrering og forbrugernes tilkendegivelser. I forbindelse med denne behandling accepterer jeg, at mine data overføres til datterselskaber uden for EU, som ikke alle råder over et passende beskyttelsesniveau med hensyn til datalovgivning og friheder.

Du har ret til at få adgang til, anmode om korrektion og sletning af de data, der vedrører dig. Du kan til enhver tid udnytte denne ret ved at sende en mail til  [email protected]

Du kan til enhver tid læse vores politik vedrørende beskyttelse af persondata samt vores ansvarsfraskrivelse.

OK

OKCancel

Thank you

Close

SLOW ÂGE

#TomorrowStartsToday
Slow Âge sænker forekomsten af aldringstegn om dagen og reducerer synlige aldringstegn om natten.

UV-stråling, stress og luftforurening har stor påvirkning på huden og kan forårsage grå, trist hud, der føles træt og har nemmere ved at vise alderstegn. Det er videnskabeligt dokumenteret, at mere end 80% af hudens synlige alderstegn skyldes miljø og ydre faktorer*. Baseret på ni års forskning og ny viden om, hvordan disse faktorer påvirker de processer, der ælder huden, har Vichy udviklet SLOW ÂGE; en serie effektive hudplejeprodukter inspireret af naturen.

SLOW ÂGE serien er udviklet til kvinder, som ønsker at sænke udviklingen af aldrigstegn og samtidig forbedre hudens styrke ved at nære og beskytte den.

(*Scientific studies on effect of UV (Flament et al. 2013), pollution (Vierkötter et al. 2010), and stress (Hosoi 2011) on evolution of skin ageing signs)