getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
mediacachable:1
|0|||

SLOW ÂGE

#TomorrowStartsToday
Slow Âge sænker forekomsten af aldringstegn om dagen og reducerer synlige aldringstegn om natten.

UV-stråling, stress og luftforurening har stor påvirkning på huden og kan forårsage grå, trist hud, der føles træt og har nemmere ved at vise alderstegn. Det er videnskabeligt dokumenteret, at mere end 80% af hudens synlige alderstegn skyldes miljø og ydre faktorer*. Baseret på ni års forskning og ny viden om, hvordan disse faktorer påvirker de processer, der ælder huden, har Vichy udviklet SLOW ÂGE; en serie effektive hudplejeprodukter inspireret af naturen.

SLOW ÂGE serien er udviklet til kvinder, som ønsker at sænke udviklingen af aldrigstegn og samtidig forbedre hudens styrke ved at nære og beskytte den.

(*Scientific studies on effect of UV (Flament et al. 2013), pollution (Vierkötter et al. 2010), and stress (Hosoi 2011) on evolution of skin ageing signs)

Vichy Mag

  • Slow Âge Night, inspireret af naturen

    Slow Âge Night, inspireret af naturen

    MORGENDAGEN STARTER I DAG... og i nat. Og Slow Âge Night creme & maske starter med inspiration fra naturen. For at kunne give din hud den optimale beskyttelse mod de ydre faktorer, der kan påvirke din hud og give aldringstegn før tid, har vi udvalgt de bedste ingredienser inspireret af naturen. Så kan din skønhed blomstre indefra, og din aldring kan ske i et naturligt tempo med den rigtige beskyttelse.

  • Slow Âge - Sænk farten, også for din huds skyld

    Slow living, slow food og mindfulness - tendenser der handler om at sætte farten ned i en travl tid.