HÅRMASKER

Både eksterne og interne faktorer, kaldet exposome, kan resultere i tørt og skadet hår. For at bekæmpe tørt hår og tør hovedbund, er Dercos Hårmaske til skadet hår formuleret med en unik kombination af naturlige næringsstoffer som Praxaci-olie, der er rig på omega-fedtsyrer og quinoafrø-ekstrakt, der plejer tørt og skadet hår, så det føles silkeblødt og glat.

Ofte stillede spørgsmål
Om HÅRMASKER

SP. 1: Hvordan bruger man en hårkur?

Påfør rigelige mængder af produktet, for eksempel Dercos Nutrients Nutri Protein Hårmaske til tørt og skadet hår, i længderne af rent og nyvasket hår. Massér produktet ind i håret, lad det sidde i nogle få minutter og skyl derefter hårkuren forsigtigt ud igen. I tilfælde af kontakt med øjnene, skyl dem straks og grundigt.

SP. 2: Hvordan virker en hårkur?

Hårkure til skadet hår, som for eksempel Dercos Nutrients Nutri Protein Hårmaske, gør håret stærkere, blødere og mere glansfuldt. De er rige på planteolier, nærer og styrker hårfibrene og giver varige resultater og smukt hår med et sundt udseende. Deres cremede tekstur og delikate duft gør dem samtidig til en fornøjelse at påføre.

SP. 3: Hvor ofte skal man bruge en hårkur?

Ønsker man at opnå maksimal virkning, bør man påføre kuren to gange om ugen i håndklædetørt hår. For intensiv pleje påføres kuren tre gange om ugen i 4-6 uger.