SHAMPOOER HÅRTAB PGA. BRUD

Hårtab er et resultat af bestemte faktorer såsom aldring, køn, hormonelle og kropslige forandringer som at føde: Hårets livscyklus afbrydes, forkorter hårvæksten betydeligt og gør håret tyndere. Vichys Dercos shampoo til hårtab pga. brud er beriget med Aminexil og
er designet til at bekæmpe hårtab pga. brud og til at styrke håret fra rod til spids.

Ofte stillede spørgsmål
Om HÅRTAB PGA. BRUD

S1: Hvilken shampoo er god mod hårtab pga. brud?

Vichys Energigivende Shampoo er designet til at bekæmpe hårtab ved at styrke håret og reducere knækkede hårstrå, samt give holdbar volumen. Shampooen er beriget med Aminexil og Niacinamid (B3-vitamin). Formuleringen er velegnet til sensitiv hovedbund og velegnet til daglig brug.

S2: Forårsager volumengivende shampoo hårtab?

Nogle volumengivende shampooer kan forårsage hårtab, da de indeholder ingredienser designet til ikke at skylle med ud og blive siddende på håret, så du får en midlertidig følelse af at have tykkere og mere voluminøst hår. Da de ikke kan skylles ud, bliver de siddende i hovedbunden og kan forårsage irritation, blokere og irritere hårsække, hvilket bremser hårets vækst, indtil de til sidst falder ud.

S3: Forårsager rensende shampoo hårtab?

Rensende shampooer er formuleret med højere niveauer af overfladeaktive stoffer end andre shampooer for at fjerne ophobning af skidt og rester af balsam og stylingprodukter. Desværre fjerner de herved også noget af hårets naturlige olier, der holder det glansfuldt og fugtet, især hvis de anvendes for ofte, hvilket kan føre til hårtab.