ANSIGTSSERUMMER OVERGANGSALDER

Hud i overgangsalderen får rynker, løsere hud og mister sin fasthed, hvilket er forårsaget af massive hormonelle forandringer. For at kompensere for de synlige tegn overgangsalderen har på huden, har Vichys eksperter udviklet det bedste ansigtsserum til overgangsalderen: Neovadiol Meno 5 BI-Serum er spækket med aktive ingredienser som Proxylane, B3-vitamin og Omega 3-6-9 fedtsyrer og giver huden intens næring, reducerer rynker og pigmentpletter.

Ofte stillede spørgsmål
Om OVERGANGSALDER

S1: Kan overgangsalderen forårsage tør hud i ansigtet?

Overgangsalder kan forårsage intense forandringer i en kvindes krop såsom et lavere niveau af østrogen, der er ansvarlig for at producere hudens kollagen og naturlige olier. Det resulterer i, at huden bliver tør – især i ansigtet, hvor huden er tyndere, hvilket den fortsat vil være med alderen.

S2: Hvilket ansigtsserum er bedst til hud over 50 år?

Neovadiol Meno 5 BI-Serum er formuleret specifikt til huden i og efter overgangsalderen med Proxylane, Glykolsyre, Omega 3-6-9 fedtsyrer, B3-, CG- og E-vitamin og har 5 dokumenterede fordele: (1) opstrammer, (2) giver strålende hud, (3) giver næring, (4) har antirynke-effekt og (5) forbedrer pigmentpletter på huden forårsaget af aldring.

S3: Kan overgangsalderen forårsage mørke pletter (pigmentpletter) i ansigtet?

Ja, mørke pletter, også kaldet melasma, kan især forekomme på kinder, overlæben og panden forårsaget af en kombination af hormonelle forandringer og soleksponering. At anvende en bredspektret solcreme hver dag kan forhindre fotoaldring (aldring forårsaget af solen).