ANSIGTSSERUMMER TØRHED

Fra 20-års alderen nedsættes hudens produktion af hyaluronsyre, som er en vigtig bestanddel i hudens regenering og dens fugttilførsel. Minéral 89 Booster Ansigtsserum til tør hud booster hudens fugt med kraften fra hyaluronsyre. Huden bliver styrket, beroliget og fremstår fyldigere.

Ofte stillede spørgsmål
Om TØRHED

S1: Hvordan anvendes serum med C-vitamin om natten?

Inden du går i seng, kom 4 til 5 dråber af C-vitamin-serum i din vaskede og rene håndflade. Brug fingerspidserne til at påføre ren og tør hud. Undgå øjenområdet. Lad det sidde et øjeblik, påfør dernæst din daglige fugtighedscreme.

S2: Hvordan anvendes et ansigtsserum til tør hud?

Vask dit ansigt, og dup det tørt. Påfør din hud ansigtsserummet, der målrettet plejer dine hudbehov. Kom først en mængde på din vaskede og rene håndflade, og påfør det ansigtet med fingerspidserne. Vent i nogle minutter, til det er fuldt absorberet.

S3: Hvilke ingredienser bør dit ansigtsserum til tør hud indeholde?

Hvis du har tør hud bør du sikre dig, at hyaluronsyre er indgår i din daglige hudplejerutine. Hyaluronsyre hjælper med at binde fugten i huden. Samtidig har du også brug for ingredienser som sheasmør eller squalane, som hjælper med at forsegle fugten i huden.