CREMER OG ANSIGTSPLEJE ALDRINGSTEGN

Med alderen mister huden sin elasticitet, og kollagenproduktionen bremses på naturlig vis, hvilket skaber rynker, fine linjer, tab af fasthed og giver huden et træt udseende. Selv om du ikke kan skrue tiden tilbage, kan den effektive Liftactiv Specialist-serie holde den i skak med ansigtscremer til aldrende hud formuleret til at fugte huden og reducere synlige aldringstegn hver dag.

Ofte stillede spørgsmål
Om ALDRINGSTEGN

S1: Hvor gammel bør du være for at anvende rynkecreme?

Jo tidligere, desto bedre. Huden mister med tiden kollagen – en naturlig proces, som ingen kan stoppe. Men ved at påføre ansigtet rynkecreme i dine 20'ere og 30'ere, som fx Liftactiv Collagen Specialist, som indeholder Pro-Collagen-peptider hjælper du hudens cellefornyelse, som gør, at du aktivt bekæmper aldrignstegn forårsaget af kollagentab.

S2: Hvilken creme er god mod rynker på halsen?

Neovadiol Phytosculpt er Vichys første anti-age, opstrammende creme til hud i overgangsalderen. Cremen virker målrettet på synlige aldringstegn og styrker, opstrammer og giver en mere ungdommelig udstråling.

S3: Hvordan virker rynkecreme?

Vichys ansigtscreme mod rynker, Liftactiv Collagen Specialist, er spækket med dokumenterede anti-age ingredienser som fx. Pro-Collagen-peptider, der booster cellefornyelsen og bekæmper aldringstegn forårsaget af kollagentab. Formuleringen indeholder dertil også niacinamid, som effektivt bekæmper pigmentpletter.