CREMER OG ANSIGTSPLEJE OVERGANGSALDER

Selv om det er en naturlig fase i en kvindes liv, er overgangsalderen ansvarlig for hormonel variationer som et faldende østrogen- og et øget kortisolniveau, der forårsager træthed, humørsvingninger og hedeture, men også slap hud, rynker og tab af fasthed. Neovadiol ansigtscremer til overgangsalderen har nærende formuleringer, der kompenserer for de synlige påvirkninger af hormonelle variationer i huden.

Ofte stillede spørgsmål
Om OVERGANGSALDER

S1: Hvilken creme er god i overgangsalderen?

Overgangsalderen er en naturlig fase i en kvindes liv og karakteriseret af intense forandringer forårsaget af hormonelle variationer: Et skift, der gør huden tyndere og mere slap samt gør den rynket. For at addressere disse behov før, i og efter overgangsalderen er Vichys Neovadiol den bedste serie af dag- og natcremer, der kompenserer for synlige påvirkninger af hormonelle variationer i huden takket være formuleringer beriget med aktive ingredienser såsom niacinamid, vitaminer og nærende 3-6-9-omega fedstyrer, der tilsammen hjælper med at fugte, give fornyet fylde og give huden en ny frisk glød. 

S2: Hvilken creme er god til kløende hænder og fødder i overgangsalderen?

Øget tørhed i huden er en af de største forandringer i overgangsalderen forårsaget af et faldende østrogenniveau og en forandring i hudens pH-værdi, hvilket mindsker dens evne til at holde på vand. Som følger heraf klør bestemte kropsdele, hvor huden er tyndere, såsom hænder og fødder mere. Vichys Ultra-nærende Håndcreme hjælper med at berolige og forebygge tør hud ved at styrke huden fra første brug og giver øjeblikkeligt en blødere og mere behagelig hud.  

S3: Hvilken bodylotion er bedst til kvinder over 50?

Efter 50-års alderen mister huden sin fasthed på grund af aldring og overgangsalderen, da østrogenniveauet falder, hvilket forårsager tørhed, kløe og slap hud. Moden hud har brug for bodylotion til at addressere disse behov. Se efter body lotions med nærende ingredienser tilpasset moden hud.