CREMER OG ANSIGTSPLEJE TØRHED

Hudbarrieren kan miste sin beskyttende funktion pga. eksterne faktorer , så den holder på mindre vand og derfor bliver tør og rød. Minéral 89 Ansigtscreme til tør hud er formuleret med hyaluronsyre, som tilfører huden fugt samt squalane som styrker hudbarrieren og forsegler hudens fugtbalanace.

Ofte stillede spørgsmål
Om TØRHED

S1: Hvilken ansigtscreme er bedst til tør hud?

Aqualia Thermal Rehydration Rich til tør/meget tør hud, som fugter i 24 timer takket være indholdet af aktive ingredienser: Vichy vulkansk vand, hyaluronsyre og glycerin. For et parfumefrit alternativ, anbefaler vi Minéral 89 Ansigtscreme, som også giver langvarig fugt og er velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

S2: Hvorfor er mit ansigt tørt, selv om jeg bruger en creme?

Cremer som indeholder forseglende ingredienser (fx sheasmør og squalane) forhindrer tørhed, mens fugtbevarende ingredienser (fx hyaluronsyre og glycerin) kan bidrage til at øge indholdet af vand i hudcellerne. For at booste fugttilførsel påfør et serum som Vichys Minéral 89 Booster Serum, der er beriget med kraftfulde ingredienser som 89% styrkende Vichy vulkansk vand og fugtbevarende hyaluronsyre. Forsegl dernæst fugt og mindsk tab af vand med en fed ansigtscreme til tør hud som Aqualia Thermal Rehydration Rich til tør/meget tør hud beriget med Vichy vulkansk vand, vegetabilsk plantesukker (mannose) og forseglende sheasmør for en frisk og fugtet hud i 24 timer.

S3: Hvordan plejer jeg tør hud i ansigtet om vinteren?

Vinter er officielt sæson for tør hud. For at undgå dette sæsonbetonede ubehag og booste fugttilførslen bør du følge denne 2-trins rutine. Påfør først et serum såsom Vichys Minéral 89 Booster Serum, som er velegnet sensitiv hud og tilfører fugt i op til 24 timer. Vælg derefter en fugtgivende ansigtscreme såsom Aqualia Thermal Rehydration Rich til tør/meget tør hud med en tyk konsistens, der giver intens fugttilførsel takket være aktive ingredienser som hyaluronsyre, styrkende Vichy vulkansk vand og mannose (vegetabilsk plantesukker), som sammen hjælper med at balancere fugtbalancen i huden.