AFTERSHAVE

Daglig barbering kan forårsage irritation og tørhed. For at forhindre en prikkende fornemmelse og at huden føles stram, er Vichys aftershave til sensitiv hud formuleret med beroligende ingredienser som Vichy vulkansk vand. Den er dertil også beriget med mineralet calcium, som hjælper med at pleje huden efter barbering. Mindsker røde plamager og brændende fornemmelse som kan opstå grundet barbering. Tilfører huden fugt i op til 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål
Om AFTERSHAVE

S1: Hvad gør en aftershave?

Navnet er passende, for den bruges efter du har barberet dig, da den indeholder astringerende midler, som kan hjælpe med at pleje irriteret hud efter barbering. Aftershave til sensitiv hud tilfører fornyet fugt og beroliger huden, da barbering kan udtørre den, så den føles stram.

S2: Hvordan bruges en aftershave?

Efter barbering renses ansigtet grundigt og duppes tør med et rent håndklæde. Kom en lille mængde aftershave til sensitiv hud på håndfladen. Gnid håndfladerne mod hinanden for at sikre dig, at begge er dækket godt, og gnub dem dernæst omhyggeligt på huden i ansigtet.

S3: Kan en aftershave blive for gammel?

Ja, aftershave kan blive for gammel. Men det afhænger af dens sammensætning. Hvis en aftershave indeholder parfume, kan den holde i op til 10 år, men normalt er den gennemsnitlige holdbarhed på omkring tre til fem år. Det afhænger også af, hvordan den opbevares, og hvor længe den har været åbnet.