ANSIGTSCREMER

Omkring 40-års alderen har exposome-faktorer haft en stor indflydelse på huden, hvilket viser sig ved tab af elasticitet, fine linjer, rynker og pigmentpletter. Liftactiv Collagen Specialist Ansigtscremen kan bruges af mænd og kvinder virker med aktive ingredients, som Pro-Collagen-Peptider, som hjælper med at booste celleproduktionen og bekæmpe aldringstegn forårsaget af kollagentab.

Ofte stillede spørgsmål
Om ANSIGTSCREMER

S1: Kan mænd bruge ansigtscreme til kvinder?

Det er ikke som sådan dårligt at gøre det, men det nytter bare ikke så meget, fordi mænd har tykkere ansigtshår, da hårsækkende producerer mere talg. Derudover udsættes mænd ikke for de samme hormonelle variationer som kvinder. Dertil virker barbering som en eksfoliering, så aldringstegn forekommer senere og på en anden måde. Så hvis du gerne vil opnå resultater, er der bedst at påføre en ansigts- eller anti-ageing creme udviklet til mænd.

S2: Hvilken ansigtscreme er den bedste til mænd?

Vichys Homme Hydra Mag-C+ fugtgivende og strykende creme til ansigt og øjne. Giver en mere ensartet hud og modvirker træthedstegn. Den er formuleret med magnesium, C-vitamin og Dextran og giver huden fornyet energi og bekæmper udefrakommende agressorer.

S3: Kan mænd bruge hårfjerningscreme på huden i ansigtet?

Ja, hårfjerningscreme med en skånsom formulering kan fjerne hår i ansigtet og samtidig fugte huden. De forhindrer, at du får udslæt, og så gør de ikke ondt samtidig med at give dig et stubbe-frit udseende samt en stubbe-fri følelse.