BARBERSKUM

Vichys barberskum til sensitiv hud bidrager til mindskning af udslæt og røde knopper forårsaget af barbering og barberingssår. Med en kombination af nøje udvalgte aktive ingredienser egnet til sensitiv hud beskytter skummet huden under barbering.

Ofte stillede spørgsmål
Om BARBERSKUM

S1: Hvordan virker barberskum?

Barberskum til sensitiv hud lægger sig som et tyndt beskyttelseslag mellem bladet og huden, og sikrer derved mindre friktion og minsker risiko for røde knopper, skægpest og irritation – og også færre sår og rifter. Ved hjælpen fra nøje udvalgte aktive ingredienser som Vichy vulkansk vand, kan barberskummet også hjælpe med at berolige og modvirke ubehag forbundet med barbering.

S2: Beroliger barberskum hud som har tilbragt tid i solen?

Barberskum til sensitiv hud er udviklet til at berolige og fugte huden under barberingen, men da produktet ikke er formuleret til at blive på huden, som aftersun anbefaler vi ikke at bruge barberskum som aftersun. Det bedste er at bruge en decideret aftersun, som f.eks. Vichys Capital Soleil Aftersun, som beroliger og giver fugt.

S3: Kan du barbere dig uden barberskum?

Formålet med barberskum er at smøre dit barberblad og fugte din hud, hvorved risiko for skægpest, røde knopper, indgroede hår og sår mindskes. Det forbedrer bare generelt barberingen. Så selv når du har travlt, er det bedst at vente og bruge en barberskum til sensitiv hud.