DEODORANTER TIL MÆND

Stress, hormonelle forandringer og intens aktivitet kan føre til generende sved og tab af selvtillid. For at holde svedlugten i skak er Vichys deodorant til mænd med sensitiv hud beriget med ultra-absorberende mineraler og svedkontrollerende aktiver for at nedsætte transpiration i op til 72 timer. Efterlader ingen mærker eller skjolder på tøjet.

Ofte stillede spørgsmål
Om DEODORANTER TIL MÆND

S1: Hvilken deodorant er den bedste til mænd?

Vichys Homme Antiperspirant Deodorant Roll-On 72T absorberes hurtigt og virker i op til 72 timer. Denne deodorant til mænd med sensitiv hud er formuleret med beroligende Vichy vulkansk vand og kan anvendes dagligt på tør hud efter et bad.

S2: Er deodorant til mænd kraftigere end kvinders?

Det er en myte: Deodoranter til mænd med sensitiv hud er ikke kraftigere eller formuleret anderledes end dem til kvinder. Aktive ingredienser, der bekæmper lugt, er til stede i deodoranter til både mænd og kvinder.

S3: Hvordan påføres deodorant til mænd?

Deodorant bør påføres ren og tør hud dagligt efter brusebad. Rul ganske enkelt kuglen direkte på huden i armhulerne. Start i midten af armhulen, og bevæg dig udad i alle retninger, indtil alt er dækket. Påfør igen i løbet af dagen efter behov.