SELVBRUNERE

For at få en naturlig brun farve i ansigtet og på kroppen uden soleksponering tilbyder Vichys selvbrunere til sensitiv hud fra Capital Soleil-serien en nem påføring og giver en gradvis naturlig brun farve uden striber samtidig med at fugte huden.

Ofte stillede spørgsmål
Om SELVBRUNERE

S1: Hvordan fjernes selvbruner?

Ønskede du at være brun, men vil gerne tilbage til din normale hudfarve? Der er flere måder at fjerne selvbruner på. Du kan vælge selvhjælpsmetoden med babyolie, bagepulver og citron, eller bruge en body scrub eller cleanser fra Vichy: Den bedste måde at fjerne selvbruner på sensitiv hud.

S2: Hvor længe holder en selvbruner?

Vichys smeltende selvbruner efterlader en silkeblød og ikke-klæbrig finish, der tilfører huden fugt i op til 8 timer og efterlade huden uden striber og med en naturlig glød. Det er også den bedste selvbruner til sensitiv hud.

S3: Hvordan påføres selvbruner?

Start med at eksfoliere din hud, så du undgår at give farve til døde hudceller. Smør dig ind i fugtighedscreme på områder såsom ankler, fødder, knæ, albuer, håndled og håndflader ... for at undgå, at de suger for meget farve. Glem ikke at tage handsker på for at undgå, at dine hænder bliver farvet under påføring. Indarbejd selvbruneren på tør hud ét område ad gangen, og påfør den i lette lodrette bevægelser, indtil den er ensartet og jævn.