Antirynkecremer og -serummer, du bør tilføje til din rutine

Sådan laver du et par anti age-justeringer i din hudplejerutine, der kan betale sig på længere sigt.

brug det rigtige anti-age produkt

Uanset om du er i gang med at bekæmpe tegnene på de seneste forandringer, som du måske har bemærket i din hud, eller arbejder på at skabe gode hudplejevaner for fremtiden, er der et par vigtige ingredienser, du skal kende til, hvis du er seriøs omkring hudaldring og anti-rynke hudpleje. C-vitamin, hyaluronsyre og peptider er alle velkendte aktive ingredienser, der findes i et væld af anti-age produkter, som kan hjælpe dig med at optimere din hudpleje og sætte målrettet ind mod aldringstegn. Få tips til, hvordan du udnytter virkningen af hver af ingredienserne på den mest effektive måde.


Brug den rette anti-age ingrediens
I modsætning til, hvad mange tror, handler det ikke kun om at fugte huden regelmæssigt og at drikke masser af vand, hvis man vil sætte ind mod aldringstegn. Solbeskyttelse er en vigtig forebyggende foranstaltning, og at holde dig fra rygning er en selvfølge, hvis du gerne vil forbedre udseendet af fine linjer, før de bliver til rynker – eller for i det mindste at undgå at få dem tidligere end nødvendigt. Ved at kigge efter nogle bestemte ingredienser, kan du gøre en mere målrettet indsats mod aldringstegn, som for eksempel fine linjer, tab af elasticitet i huden og manglende fasthed. Her er, hvad du skal kigge efter i dit anti-age produkt:

C-vitamin til beskyttelse af huden
C-vitamin er en antioxidant, der effektivt hjælper med at styrke hudens antioxidantforsvar imod frie radikaler fra eksempelvis forurening. Vitaminet hjælper også med at give en mere ensartet hudtone og giver huden en strålende glød. Prøv Vichys Liftactiv C-vitamin Serum med hele 15% ren C-vitamin.

Hyaluronsyre for masser af fugt
Hyaluronsyre er en fugtgivende superingrediens, der effektivt hjælper huden med at holde på fugten. Hyaluronsyre kan ligeledes også hjælpe med at forbedre udseendet af fine linjer og forbedre hudens fylde. Læs mere om Vichys effektive hyaluronsyre-serum,Liftactiv H.A. Epidermic Filler med hele 1,5% ren hyaluronsyre.

Peptider for mere kollagen
Peptider er proteinfragmenter, der kan hjælpe med at reducere forskellige aldringstegn, afhængigt af deres sammensætning. Vigtigst for anti-age cremer er, at nogle peptider endda kan bekæmpe aldringstegn forårsaget af hudens tab af kollagen og give en mere spændstig og opstrammet hud. Vichys Liftactiv Collagen Specialist Dagcreme indeholder Pro-Collagen-Peptider, som hjælper dig med at opnå en mere spændstig og opstrammet hud.

Skønhedsrutine mod rynker: Anvend anti-age ingredienser i din hudpleje

Anti-rynke serummet
Påfør et serum med C-vitamin som fx Vichy Liftactiv C-vitamin Serum på en frisk og renset hud, så denne effektive aktive ingrediens kan absorberes ind i huden. Dup serummet på huden i ansigtet og halsen, så den er klar til at få tilført fugt og give din sædvanlige fugtighedscreme et ekstra boost.

Anti-rynke cremen
Anvend en dobbeltvirkende anti-age creme efter din serum. For eksempel vil et produkt, der kombinerer peptidernes kraftfulde virkning med C-vitamin som Liftactiv Collagen Specialist Dagcreme ikke kun give en mere spændstig og opstrammet hud men også given huden en smuk glød. Aktive anti-age ingredienser er især vigtige i natcremer, da de fungerer som en ekstra hjælp under nattens fornyelsesproces og kan hjælpe med at gøre huden blødere, fastere og fyldigere, samtidig med, at linjer reduceres.

Målrettet anti-rynke pleje
Har du nogle særligt markante rynker, som du ønsker målrettet pleje til, anbefaler vi Vichys Liftactiv H.A. Epidermic Filler Serum , som eksempelvis kan påføres hvor rynker og linjer er særligt synlige som fx kragetæer og smilerynker.

HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE