3 gyldne tommelfingerregler til at vælge din deodorant

Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge din deodorant, så tager vi et kig på tre vigtige kriterier: afsmitning, beskyttelse og nem påføring.

Sig nej til pletter

Pletter er et af de mest almindelige problemer, når det kommer til deodoranter og antiperspiranter. Disse helt naturlige tips kan hjælpe med at give dine skjorter deres tidligere udseende tilbage, men det er bedst at tackle problemet ved roden og vælge et produkt med 48 timers virkning, der er udviklet til at undgå pletter.

Selvom det er afgørende, at din antiperspirant er effektiv til at bekæmpe sved og lugt, bør dit valgte produkt ikke efterlade hvide pletter.
Vælg et produkt, såsom Vichy Homme Deo Shirt Protection, der er formuleret specifikt til at undgå gule og hvide pletter. I en forbrugertest med 75 personer rapporterede 95%, at deres tøj forblev friskt og pletfrit efter fire ugers brug.

Føl dig beskyttet mod sved, på arbejde og hjemme.

Det kan nogle gange være svært, at holde hovedet koldt i det travle byliv, men du skal kunne stole på din deodorant uanset hvad. En roll-on deodorant, der tørrer hurtigt, er god, når du gør dig klar om morgenen, men hvis du gerne vil føle dig ren, mens du er på farten, kan du have en deospray i dit skab på arbejdet, så du altid kan få en øjeblikkelig dosis friskhed.

Spar tid med en hurtigttørrende deodorant

Effektivitet og tolerance er to af de vigtigste faktorer, når du skal vælge den rigtige deodorant. Vælg et produkt, der tørrer hurtigt uden at plette, så du får en frisk fornemmelse, der holder hele dagen.

HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE