GODT RÅD: GØR DIN HUD KLAR TIL SOLEN

Hvis du er på vej på ferie, er det vigtigt at sørge for, at din hud er ordentligt beskyttet mod varmen. Tag et kig på vores bedste tips til at være godt beskyttet i solen - før du overhovedet sætter dig ind i flyet.

Forbered din hud til ferien: Sådan kan du nyde solen på en sikker måde

Dine flybilletter er bestilt, din kuffert er næsten færdigpakket, og du har fundet en hundepasser: Nu er du kun få dage fra at leve livet fuldt ud et varmt og solrigt sted! Hvis du har planer om at bruge en masse tid ved stranden, er det vigtigt at forberede din hud, i dagene op til du tager afsted. Hud, der er gennemfugtet er langt mindre tilbøjelig til at udvise tegn på solskoldning[1], herunder irriteret eller revnet hud. Årsagen? Jo bedre din overhud er i stand til at holde på fugt, jo bedre kan den bekæmpe eksposom-relaterede skader, herunder UV-stråler og forurening. Uden fugt begynder hudens elasticitet og barrierefunktioner at svækkes, så vis din hud lidt kærlighed med en bodylotion efter brusebadet. Pletter som følge af soleksponering - kendt som rebound-effekten - skyldes en fortykkelse af overhuden efter for meget eksponering, så eksfolier huden regelmæssigt for at undgå en ophobning af talg, der kan føre til udbrud.

Plej din hud under hele din ferie

Det vigtigste først: fugttilførsel! Hvis du skal på en langdistanceflyvning, så glem ikke at fylde hudens fugtniveau op med et hurtigt sprøjt fugtgivende ansigtsspray, mens du sidder i flyet, da lufttrykket i kabinen har en tendens til at udtørre huden. Når du skal rense huden efter flyveturen, skal du overveje din hudtype. Hvis din hud har tendens til at blive fedtet, kan det hjælpe at rense den to gange dagligt med en rensegel som fx Vichy Pureté Thermale Forfriskende Rensegel som , som kan reducere overskydende talg, mens mere tørre hudtyper bør vælge cremebaserede renseprodukter som Vichy Pureté Thermale 3-i-1 Rensecreme for at genoprette hudens fugtniveau efter en lang rejse.

Det er bedst at begynde at tænke på solbeskyttelse, så snart du lander, især hvis dit fly ankommer midt på dagen, når solen er på sit højeste (mellem kl. 11 og 15). Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ har ikke bare en meget høj beskyttelse mod solens stråler, men indeholder også E-vitamin som er en kraftfuld antioxidant, der hjælper med at neutralisere skadelige frie radikaler - fantastisk, hvis du rejser videre med tog eller bil. Endelig skal du huske at drikke nok vand: Når det handler om at pleje udtørret sommerhud, er det bedst at arbejde indefra og ud. Endelig er det vigtigt at anvende en nærende body butter eller creme, der er rig på fugtgivende ingredienser, for at undgå tørre eller flagende pletter.

 

HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE