SOLBESKYTTELSE TIL ALLE HUDTYPER

Hos Vichy kan du finde en solcreme, der passer til din hudtype. Vores udvalg består af bredspektret beskyttelse mod solens UVA- og UVB stråler, der er formuleret med ingredienser, som kan imødekomme din huds unikke behov. Find en solcreme, der passer til din hudtype.

FIND DEN IDEELLE SOLBESKYTTELSE TIL DIN HUD

Vores hud udsættes dagligt for solens ultraviolette stråler – selv i de kolde vintermåneder og dage med overskyet vejr. UV-strålerne kan give anledning til hudproblemer som solskoldning, pigmentforandringer, soleksem og desuden forårsage aldring i huden.

Det er derfor vigtigt at nyde solens stråler med omhu og forsigtighed og beskytte huden hver dag ved at bruge solbeskyttelse. Vichy har skabt en serie af
solbeskyttelsetil forskellige hudtyper, så du kan nyde den bedste kilde til D-vitamin og samtidig være godt beskyttet mod både UVA- og UVB-stråler.

Her dykker vi ned i Vichys serie af solcremer, så du kan finde den helt rette for din hudtype.

Solbeskyttelse og anti-age i én

Mere end 80% af hudens aldringstegn er forårsaget af UV-stråling ogforurening, det som vi kalder exposome faktorer. UVB-stråler er mest til stede om sommeren, mens UVA-stråler er til stede hele året rundt, endda på overskyede dage, og de har en permanent påvirkning på hudens aldring.

Med dette i tankerne har vi udviklet Capital Soleil UV-Age Daily. Den beskytter mod fotoaldring og har en ultralet konsistens og en usynlig finish på huden. I
Capital Soleil UV-Age Daily får du en creme, du kan bruge hver eneste dag, som beskytter mod aldringstegn og har bredspektret solbeskyttelse i ét og samme produkt.

Capital Soleil UV-Age Daily er fyldt med aktive ingredienser såsom niacinamid, peptider, probiotiske fraktionerog vulkansk vand fra Vichy.

Niacinamid, også kaldet B3-vitamin, hjælper med at bekæmpe pigmentpletter. Peptider giver en glattere hud. Sammen styrker de probiotiske fraktioner og det vulkanske vand fra Vichy, rigt på 15 mineraler, hudens barriere.

Den innovative formel beskytter huden i dit ansigt mod solens stråler, hver eneste dag.

Denne solcreme kan også fås med let farve, UV-AGE Daily Tinted SPF50+, der giver en naturlig dækning og ensarter hudtonen – med alle de samme aktive ingredienser.Capital Soleil UV-Age

Fugtgivende solcreme til sensitiv hud

Vichy Capital Soleil Skin Perfecting Velvety Cream er en fugtgivende solcreme til ansigtet med høj solbeskyttelse på SPF50+.

Denne solcreme er formuleret med den fugtgivende hyaluronsyre og vulkansk vand fra Vichy, der hjælper med at sikre langvarig fugt på op til 24 timer og skabe balance i huden.

Skin Perfecting Velvety Cream har en silkeblød konsistens, som hurtigt smelter ind i huden uden at virke fedtende eller efterlade hvide mærker. Solcremen sikrer dig en bredspektret beskyttelse mod UV-stråler samtidig med, at den gør huden glattere, blødere og mere smidig.

Denne solcreme er velegnet til dig, der har solsensitiv hud og ønsker at kombinere høj solbeskyttelse med plejende og fugtgivende egenskaber.

Matterende solcreme

Nogle kan afholde sig fra at bruge solcreme, hvis de får tendens til at få skinnende hud i solen. Derfor har vi skabt Capital Soleil UV-Clear til ansigtet med SPF50+, der er en let, matterende solcreme med meget høj solbeskyttelse.

Brug dagligt for at beskytte huden mod UVA- og UVB-stråler, samtidig som du forebygger og reducerer urenheder, mærker fra urenheder og skinnende hud. Formuleret med Netlock Teknologi, som sikrer en bredspektret beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler i en ultralet konsistens. Fedter ikke og giver ingen hvide mærker. Mild og frisk duft.

Formuleret med niacinamid, som udjævner hudtonen, og salicylsyre som hjælper med at reducere bumser.

Få en strålende solbrun kulør

Mange danskere undlader at bruge solcreme, da de tror, at alle typer solcreme vil efterlade hvide mærker eller gør, at huden ikke opnår en solbrun kulør. Netop derfor har Vichy udviklet Capital Soleil Tan Illuminating Solspray SPF30. Den føles som vand på huden og efterlader ingen hvide mærker, samtidig som den beskytter mod solens stråler og betakaroten hjælper med at fremme en strålende solbrun kulør.

Enkel solbeskyttelse for hele familien

Vichy Capital Soleil Invisible Hydrating Solcreme SPF30 er en fugtgivende sollotion til ansigt og krop, som giver bredspektret beskyttelse mod solens stråler (UVA- og UVB-stråler). 

Den kan anvendes af hele familien og har en let konsistens, som absorberes hurtigt uden at fedte og efterlade hvide mærker. Meget vandresistent. 

Smid den i tasken og så er hele familien klar til en tur til stranden.

HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE