Fugtgivende Serum, Booster, Creme og Øjenpleje fra Vichy

Alt fra lange dage, søvnløse nætter, fester og smil til solens UV-stråler, kulde og forurening påvirker vores hud. Med tiden kan det give anledning til at små aldringstegn begynder at vise sig, såsom fine linjer under øjnene og en hud, der føles tør, træt og uden glød.

Start dagen med velfugtet hud

Vores morgenrutiner er sammensat for at forberede os bedst muligt til dagen. Vi har alle vores helt egne rutiner, som giver os den bedste start på dagen. Og på samme måde har vi også forskellige hudplejerutiner for vores hud, som passer bedst til vores individuelle behov.

 

Afhængig af om din hud viser tegn på aldring, træthed, akne, eller om du har fedtet eller tør hud, tager du dig af den pådin helt egen måde. Men der er dog én ting, som alle hudtyper har til fælles, og det er behovet for et dagligt fugttilførsel. Derfor har Vichy skabt en fugtgivende serie, Minéral 89, der er din daglige fugtbooster.

 

Minéral 89 består af effektive formuleringer uden parfume, der hjælper med at styrke huden og gøre den mere modstandsdygtig over for de ydre faktorer, som vi møder hver dag. Serien egner sig både til mænd og kvinder, der ønsker at opfriske huden og give den en frisk glød. Med Minéral 89 kan du sikre din hud fugt og styrke, allerede fra morgenstunden.

Produkter beriget med vulkansk vand fra Vichy og hyaluronsyre

Produkterne i Minéral 89-serien er formuleret med aktive ingredienser, der tilfører huden fugt og styrker hudens naturligehudbarriere.

 

En af de aktive ingredienser er hyaluronsyre, der udover sine fugtgivende egenskaber også forbedrer hudens fylde. Huden vil fremstå glattere og mere ensartet.

 

Derudover indeholder hudplejeserien vulkansk vand fra Vichy, der er rig på 15 mineraler og effektivt styrker og balancerer huden.

Din hud fortjener et dagligt fugtboost

Før en travl dag, en god træning eller en nat ude har du sikkert skabt dine helt egne rutiner og ritualer, der forbereder dig på det, der venter. Hvorfor ikke give din hud samme opmærksomhed med et boost, der bibeholder dens styrke, spændstighed og glød?

 

Vichy Minéral 89 Booster Serum er beriget med fugtgivende hyaluronsyre og vulkansk vand fra Vichy og hjælper med at styrke hudens barrierefunktion.

 

Denne booster har en hypoallergen formulering og er fri fra parfume. Den egner sig derfor til mænd og kvinder i alle aldre og til alle hudtyper, også sensitiv hud.

 

Minéral 89 Booster Serum har en ultralet gelékonsistens, der nemt påføres og hurtigt trænger ind i huden uden at efterlade huden fedtet. Du kan bruge boosteren på renset hud både morgen og aften, og forberede huden til den efterfølgende hudpleje f.eks. med et serum, en fugtgivende creme og solcreme.

 

Uanset hvilken hudplejerutine du har, vil denne booster styrke huden dagligt og kompensere for fugttab.

Synligt sundere hud med fugtgivende serum

Vil du give din hud lidt ekstra opmærksomhed, kan du supplere Minéral 89 Booster med Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum, der er et regenererende og fugtgivende serum formuleret til svækket og stresset hud.

 

Serummet indeholder probiotiske fraktioner og niacinamid og hjælper huden med at fremstå sundere. Allerede efter første påføring vil din hud føles fugtet og beroliget. Og efter 4 ugers brug vil også bekymringslinjer synes reduceret, hudens elasticitet forbedret og huden vil fremstå mere ungdommelig med fornyet glød.

 

Serummet har en let og flydende konsistens, der hurtigt absorberes og giver en øjeblikkelig frisk følelse.

Giv huden omkring øjnene lidt kærlighed

Huden under og omkring vores øjne er fire gange tyndere end i resten af ansigtet. Den er blød, ren og følsom, men den afslører også, hvad vores hud behøver.

 

Fine linjer og tegn på udtørring er oftest tydeligst på huden omkring øjnene, og det er også der, de første tegn på ekstern påvirkning bliver synlige. Derfor bør du give dette område lidt ekstra kærlighed.

 

Med Vichy Minéral 89 Eyes øjencreme bliver huden omkring øjnene fugtet og får mere glød, og du ser mere udhvilet ud.

 

Vichy Minéral 89 Eyes indeholder en kombinationen af hyaluronsyre og koffein, der giver den perfekte start på dagen for dine øjne, og den fuldendte afslutning på dagen, når huden har været eksponeret for eksterne faktorer. Desuden giver algeekstrakt en opklarende effekt omkring øjnene.

Fugtgivende omsorg for din hud

Minéral 89 Fugtboostende Creme er en daglig fugtboostende creme uden parfume, der er velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

 

Når din hud udsættes for daglige aggressorer, kan den blive svækket og miste essentielle elementer som vand, mineraler, lipider, vitaminer og hyaluronsyre. Vichy har samlet kraftfulde ingredienser i en frisk og let creme, der smelter ind i huden og giver en langvarig fugtgivende effekt i op til 72 timer. Samtidig hjælper cremen med at genoprette hudens barrierefunktion.

 

Minéral 89 Fugtboostende Creme er testet under dermatologisk kontrol og er ikke-komedogen. Den kan anvendes på både ansigt og øjenområdet.

 

Cremen findes nu også i en rig version, som er perfekt til tør og sensitiv hud: Minéral 89 100T Fugtboostende Næringsrig Creme. Cremen genopbygger hudens barrierefunktion og tilfører fugt i 100 timer. 

 

Påfør en rigelig mængde af cremen på din hud om morgenen og aftenen efter brug af Minéral 89 Booster Serum for at opnå de bedste resultater.

HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE