OK

OK Cancel

Thank you

Close

10 nordiske sommerfavoritter DEL 1

Endelig er den her. Solen, varmen, den særlige duft - sommeren i Norden er noget helt særligt, og vi er vilde med den. Her på LeVICHYmag har vi mange forskellige ferieplaner. Men hvad enten sommeren byder på vacation eller staycation, er der 10 ting vi ikke kan undvære når sommerdagene skal tilbringes på stranden. Her er derfor inspiration til hvordan du bliver strandklar på ægte Skandi-manér.

1. Vand er et must i vores strandtasker, og vi er faldet over denne fine flaske fra det danske brand Retap. Med vandflasken, der er lavet i glas, slipper du nemlig for de hormonforstyrrende stoffer, plastikflaskerne fra supermarkedet kan være propfyldt med, og samtidig kan du holde dig hydreret under solen. At skåne miljøet er dog hovedtanken bag Retap, fordi 8 millioner tons plastaffald årligt ender i verdenshavene, og størstedelen af affaldet udgøres af plastikflasker. Flasken der fås med låg i flere fine farver er altså både god for din krop, for miljøet og for din pengepung. Og så er vi vilde med, at mixe vandet med lækkerier som lime, friske bær eller mynte.

2. Et andet must-have i strandtasken er en bredspektret solcreme, der beskytter huden mod solens UV-stråler. Her kan vi anbefale VICHY’s Anti-Sand Milk med solfaktor 50. Den er perfekt til strandturen, fordi den som navnet røber, har en konsistens, der gør det let at børste sandet af huden. Derudover er den velegnet til selv sensitiv hud og vandresistent.

3. Sommerens strandture giver os en kærkommen undskyldning for at tage på swimwear shopping. I år er vi faldet for det svenske Weekday. Her finder du strandmode i de fineste farver, om du leder efter den helt rigtige bikini eller one piece. Ud over flotte og minimalistiske designs, kan du også shoppe kollektionen med god samvittighed. Tøjets materiale er nemlig skabt af genbrugsplast, for at hjælpe med at holde havet rent og på den måde skåne miljøet.

4. De mange timer i solen kræver selvfølgelig også et par solbriller, der kan beskytte dine øjne mod solens stråler. Og så gør det jo ikke noget, hvis du samtidig kan se lidt fash ud. Det norske brand Kaibosh står bag dette ferskenfarvede par med den fine glimmerdetalje på stellet. Som bonus giver Kaibosh’s briller 100% solbeskyttelse og så er de håndlavet.

5. Solhat og tøj! Et af Kræftens Bekæmpelses tre solråd, som vi med glæde hopper med på. Når solen står allerhøjest mellem kl 12 og 15, er vi nemlig ekstra udsatte for forbrænding og solstik. Det allerbedste er at søge skygge, men et godt alternativ er en god solhat med bred skygge. Selvfølgelig i kombination med en god solcreme, for hatten kan ikke beskytte 100%. Men den kan give ekstra beskyttelse til de mest udsatte områder i solens stærkeste timer. Vi er faldet for denne elegante model fra svenske & Other Stories.

Følg med i næste uge hvor vi afslører resten af vores yndlings-accessories til strandturene denne sommer.

go to top