OK

OK Cancel

Thank you

Close

3 dage til bryllupet: 5 trin der booster din brudeglød

Brudekjolen sidder perfekt, der er styr på bordplanen og dine negle er nymanicurerede, klar til ringenes ring. Med kun tre dage tilbage, inden du skal gå hånd i hånd med dit livs kærlighed, er det eneste du mangler den der ekstra glød, hvor din hud bare stråler.  LeVICHYmag guider dig gennem 5 stressfrie trin med VICHY produkter, for at få en elegant, solkysset og velplejet brudehud på bare 3 dage!

1. Scrub dig til en god base

Som brud vil du gerne føle velplejet fra top til tå. Det er vigtigt at din ansigtshud føles blød og jævn, så din makeup lægger sig flot, og kan holde til en dag fuld af alt fra latter, til glædestårer og dans til den lyse morgen. Trin 1 i vores 3-dages guide er derfor en rigtig god maske, hvilket er afgørende i den sammenhæng. Med VICHY's Double Glow Peel Mask kan du effektivt fjerne døde hudceller. Denne peel maske arbejder med to slags peeling, kaldet dobbelt-peel action (mekanisk  og kemisk). Den ene del af dobbelt-peel action består af den kemiske proces, som skabes af frugtsyren AHA [ALPHA-hydroxy syrer]. Ved at fjerne døde hudceller, udjævner den hudtonen og genskaber glød til træt og trist hud. Den mekaniske peel, skabes via det tilførte vulkanstøv, som blidt eksfolierer huden, når den masseres i cirkulære bevægelser. Den lækre eksfolierende maske passer til alle hudtyper - selv sensitiv  hud. Efter brug af en masken føles din hud jævnere, blødere og mere strålende. Derudover er dette trin alfa og omega, hvis ønsker at få det bedste resultater med trin 2 i vores guide, nemlig ...

2. Self tan!

Som oftest når vi ikke helt af få den sommerkulør vi gerne vil have på skuldre, arme og ben før de skal vises frem. For at få en frisk, naturlig og sunkissed hud på din store dag, er det derfor en god idé at investere i en god selvbruner som giver en lækker glød. VICHY'S IDEAL SOLEIL Self Tanning Milk dufter mildt og godt, i modsætning til mange andre selvbruner produkter. Den giver en let glød, så du kan bruge den aftenen før bryllupsdagen. Påfør cremen i et tyndt og jævnt lag, på ren og frisk scrubbet hud. Vær mådeholden med mængden på knæ og albuer. Og glem ikke at vaske dine hænder grundigt bagefter. Vent så ca. 20 minutter før du tager tøj på eller hopper under dynen for at få din skønhedssøvn.

3. Serum vs. Stress

Som bride-to-be er det ingen hemmelighed, at du udsættes for en masse stress. Dette påvirker naturligvis din hud. Trin 3 i vores bridal-glow guide er derfor VICHY's IDÉALIA Serum. Serum hjælper huden med at reducere træthedstegn, booster din glød, giver en jævn hudtone og mindsker synlige porer og fine linjer. Med andre ord, præcis det du har brug for op til en stor begivenhed! Brug den hver morgen, efter du har rengjort dit ansigt. Den gode konsistens trænger hurtigt ind i huden.

4. Ideal Body

For at bibeholde den silkebløde fornemmelse, du fik efter at have anvendt din scrub, og samtidig dufte godt, skal du bruge en nærende body lotion. I dagene op til brylluppet, er det en god idé at være ekstra generøs med indsmøringen, så din hud er perfekt fugtet og i balance foran alteret. VICHY-serien Ideal Body har et bredt udvalg af fugtgivende og duftende cremer. Personligt er jeg blevet forelsket i IDEAL BODY Serum Body Lotion. Som navnet antyder, har den en lækker konsistens og kombineret med aromatiske dufte, som rummer noter af fersken, vanilje og amber. Med den på  føler jeg mig ekstra sommerlig og veltilpas. Den ultralette tekstur giver langvarig fugt og virker skønt opfriskende. IDEAL BODY Lotion indeholder desuden også 10 plejende olier og Vichy's termalske kildevand, rig på 15 mineraler, hvilket når man har oplevet effekten er svært at sige nej til.

5. Specific spots...

Det femte og sidste trin i vores 3-dages guide, er at behandle de uønskede urenheder, som altid syntes at dukke op, når det er mindst belejligt. Når en bums viser sig, er det svært at lade den være, hvilket ofte blot forværrer og rødmer hele området omkring den. Det vi skal gøre er at isolere problemet. VICHY'S NORMADERM HYALUSPOT tilbyder en hurtigvirkende pleje mod bumser og er et must i enhver kommende bruds nødarsenal. Den avancerede formel indeholder hyaulonsyre, salicylsyre og LHA og har en "bandageeffekt" på huden, der beskytter og isolerer bumsen mod bakterier. Påfør en lille dosis ved hjælp af den glatte applikator på det område, du ønsker at behandle. Hvis du får en bums 3 dage før bryllupsdagen, er der håb at hente i denne lille tube, som kan minimere problemet.

På LeVICHYmag ønsker vi dig en strålende hud, vidunderlig oplevelse og held og lykke med alt på din store dag!

Vores ikoniske produkter

Serum til alle hudtyper

Serum til alle hudtyper

( 8 kommentarer )

go to top